Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dawe napsal(a):
Právě, že nejde smazat ani přímo u seriálu...Jak na to tedy?
Nová podoba stránek je velice špatná!Nepřehledná.Bylo opravdu nutné je předělávat,nebo si někdo potřeboval jen vydělat a moc se v tom nevyzná?
forester napsal(a):
Nová podoba stránek je velice špatná!Nepřehledná.Bylo opravdu nutné je předělávat,nebo si někdo potřeboval jen vydělat a moc se v tom nevyzná?
Bylo to nutné.
Je vtipné, když někdo po půl roce objeví, že se stránky změnily a okamžitě má potřebu všechno zkritizovat 😂.
Jako fakt jsem se snažil si zvyknout, ale tohle je peklo. Reklamy mi nevadí, nějak to na sebe vydělat musí, ale absolutně uživatelsky nepříjemné a nepřehledné. Tohle se vážně vůbec nepovedlo. Chodím už jen z potřeby a ne zájmu. Velká škoda, byli to super stránky.
Pavel Hoch napsal(a):
Jako fakt jsem se snažil si zvyknout, ale tohle je peklo. Reklamy mi nevadí, nějak to na sebe vydělat musí, ale absolutně uživatelsky nepříjemné a nepřehledné. Tohle se vážně vůbec nepovedlo. Chodím už jen z potřeby a ne zájmu. Velká škoda, byli to super stránky.
Jsou to pořád úplně stejné stránky, jen s kupou dalších nových vychytávek a výrazně navýšenou aktivitou / aktuálností informací 🤷♀️ Kromě zvýšené aktivity je tedy jediný rozdíl v tom, že tady nejsou zaoblené okraje, stránky mají jinou barvu a na mobilu se nemusí používat lupa. Všechny funkce jsou tam, kde byly dřív, a pokud tam nejsou, tak prozatím neměly dost velkou prioritu k tomu, aby se převedly. Ale fruiko docela reaguje na podněty, takže když lidem chybí něco konkrétního a řeknou si o to dostatečně nahlas, tak to posune v prioritách výš.
Já na tom nevidím nic špatného. Teda dlouho jsem tu už nebyl, asi si lidé zvykli trochu moc. Pro mě ale dobrý, hlavně když si můžu odškrtávat epizody. Jediné co mi tu chybí je tlačítko na přidání seriálů, které tu nenajdu. Jinak super.
Tak jsem se rozhodl ze se take podelim o svuj nazor na nynejsi vzhled stranek serialzone. jen tak pro porovnani viz obrazek, nova verze a stara verze.
napisi zde par bodu mínusů noveho vzhledu.
1 minus. vzhled. Bila do oci bijici. mel sem rad stary modry vzhled kde tak nejak vse vynikalo prehlednosti.a vse bylo videt na prvni pohled
2 minus. zprehazeni, neprehlednost. tudiz dnes uz u obrazku serialu si serial nepridate do oblibenych, a neodskrtnete kolik epizod ste videli. trailer neni v mediich ale na uvodce serialu a tak se musi rolovat tam a zpatky. chybi mi ten horni tlacitkovy panel ktery se ted presunul na bok a je naprosto nevyrazny.
jo jo uz je to nejakou dobu co dosle ke zmene. v tuhle chvili je tu 6 stran nazoru na novy vzhled webovek.
za me by neskodilo pridat nejaky tmavy vzhled(neco ve stylu starych stranek napr) do nastaveni tak aby si lide mohli vybrat, a vam ubylo lidi co si si stezuji :-).
co se tyka rozmisteni interaktivnich prvku, nekdo si zvykne nekdo uz sem neprijde.
opet za me, navstev na serialzone od teto zmeny ubylo, nove stranky me proste nebavi.Nicmene stale sem obcas zavitam
Tom
tomlutom napsal(a):
Tak jsem se rozhodl ze se take podelim o svuj nazor na nynejsi vzhled stranek serialzone. jen tak pro porovnani viz obrazek, nova verze a stara verze.
napisi zde par bodu mínusů noveho vzhledu.
1 minus. vzhled. Bila do oci bijici. mel sem rad stary modry vzhled kde tak nejak vse vynikalo prehlednosti.a vse bylo videt na prvni pohled
2 minus. zprehazeni, neprehlednost. tudiz dnes uz u obrazku serialu si serial nepridate do oblibenych, a neodskrtnete kolik epizod ste videli. trailer neni v mediich ale na uvodce serialu a tak se musi rolovat tam a zpatky. chybi mi ten horni tlacitkovy panel ktery se ted presunul na bok a je naprosto nevyrazny.
jo jo uz je to nejakou dobu co dosle ke zmene. v tuhle chvili je tu 6 stran nazoru na novy vzhled webovek.
za me by neskodilo pridat nejaky tmavy vzhled(neco ve stylu starych stranek napr) do nastaveni tak aby si lide mohli vybrat, a vam ubylo lidi co si si stezuji :-).
co se tyka rozmisteni interaktivnich prvku, nekdo si zvykne nekdo uz sem neprijde.
opet za me, navstev na serialzone od teto zmeny ubylo, nove stranky me proste nebavi.Nicmene stale sem obcas zavitam
Tom
Už je to nejaký ten piatok, čo existuje darkmode. Stačí si vpravo dole kliknúť na mesiac a máš darkmode.
tomlutom Pro tmavý vzhled zmáčkni měsíc vpravo dole, pro přidání do oblíbených plus napravo od názvu seriálu pod vyhledáváním. ;-) A odškrtávat epizody jde teď v podstatě úplně všude, to naopak považuji za jednu z největších výhod nového vzhledu...