Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím,kde zmizla sekcia s titulkami? V tej novej verzii Serial Zone 3.0 ste na nich zabudli?
Ďakujem.
rob napsal(a):
Zdravím,kde zmizla sekcia s titulkami? V tej novej verzii Serial Zone 3.0 ste na nich zabudli?
Ďakujem.
Titulky jsou momentálně u ledu z důvodu právních problémů s policií Velké Británie.
Více informací můžeš najít v diskuzi po článkem.
Micuda98 napsal(a):
Titulky jsou momentálně u ledu z důvodu právních problémů s policií Velké Británie.
Více informací můžeš najít v diskuzi po článkem.
Chtěla jsem ten článek najít , ale nenašla jsem ho. :/
Samantha Stark napsal(a):
Chtěla jsem ten článek najít , ale nenašla jsem ho. :/
To je těžko uvěřitelné, je to nejvýraznější článek na stránce. SerialZone 3.0 :D
Micuda98 napsal(a):
To je těžko uvěřitelné, je to nejvýraznější článek na stránce. SerialZone 3.0 :D
Jo tak to je uvěřitelné. Já tam čtu jen o vzhledu webu , ale taky to je možné že jak se tu totálně nevyznám lezu někam jinak :D
Samantha Stark napsal(a):
Jo tak to je uvěřitelné. Já tam čtu jen o vzhledu webu , ale taky to je možné že jak se tu totálně nevyznám lezu někam jinak :D
V samotném článku ne, ale jak jsem psal "Více informací můžeš najít v diskuzi po článkem."
Mě tak napadla ještě jedna věc.. Co udělat vlákno tady na fóru v sekci seriály s názvem titulky, kam by titulkáři do příspěvku napsali název seriálu a číslo epizody (napadá mě třeba za sebe Chicago Fire S08E11) a pod to hodili odkaz na server, kde se ty titulky nacházejí? Zatím jako dočasné řešení.
ttkanicka napsal(a):
Já tu diskuzi taky nemůžu najít.
Diskuse ke článku je tam kde bývala vždycky ;). Pod článkem ;).
andromache napsal(a):
Mě tak napadla ještě jedna věc.. Co udělat vlákno tady na fóru v sekci seriály s názvem titulky, kam by titulkáři do příspěvku napsali název seriálu a číslo epizody (napadá mě třeba za sebe Chicago Fire S08E11) a pod to hodili odkaz na server, kde se ty titulky nacházejí? Zatím jako dočasné řešení.
To není úplně blbý nápad :)