Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
megawir napsal(a):
Hehe, tak to je hodně solidní blbost a fake news. S UK řešíme jen jeden blacklist, žádné právní spory. Ideální v tomhle ohledu je nešířit info, když si člověk není jistý :)
Já bych řekl, že to je složitější, každopádně se to nedá odvyprávět v jedné větě. Každopádně pokud se povede vyřešit, tak budou. Ale byrokracie je tam úplně stejná jako tady, takže to trvá dlouho.
Nemůžu najít na nové hlavní stránce serialzone.cz titulky k seriálům. Poradí někdo? Děkuji.
svatopluk napsal(a):
Nemůžu najít na nové hlavní stránce serialzone.cz titulky k seriálům. Poradí někdo? Děkuji.
Tak nevím chlapče.. Ptáš se vážně a upřímně nebo jsi jenom troll :D?
megawir napsal(a):
Hehe, tak to je hodně solidní blbost a fake news. S UK řešíme jen jeden blacklist, žádné právní spory. Ideální v tomhle ohledu je nešířit info, když si člověk není jistý :)
Tak to se omlouvám, možná by bylo lepší k tomu prostě někam něco napsat oficiálně, ne jenom do diskuze pod článek. (Já to treba takhle pochopila z toho mála, co jste napsali. Ale dobrý. Díky za upřesnění)
skrivanekdavid napsal(a):
vcelku děs tento nový web, krok zpátky ale pořádnej
Taky se mě ta změna vůbec nelíbí.
megawir napsal(a):
A proč tady nemůžou být titulky co nejsou na blacklistu?
ttkanicka napsal(a):
A proč tady nemůžou být titulky co nejsou na blacklistu?
Na blacklistu nejsou konkrétní titulky :) dáme vědět, jak vše dopadlo, zkuste to ještě vydržet. Také musíme čekat...
skrivanekdavid napsal(a):
vcelku děs tento nový web, krok zpátky ale pořádnej
Je to krok dopředu. A pořádnej ;)
Spousta novinek, spousta dalších, které nejsou vidět, řada věcí se chystá a něco nového přibývá prakticky každý den. Poprvé jsme mobilní a barevnost je návrat ke kořenům. První SZ byla světlá. Dark mode se chystá. Technicky jsme na tom nesrovnatelně lépe,než v minulé verzi.
Silkwe napsal(a):
Tak to se omlouvám, možná by bylo lepší k tomu prostě někam něco napsat oficiálně, ne jenom do diskuze pod článek. (Já to treba takhle pochopila z toho mála, co jste napsali. Ale dobrý. Díky za upřesnění)
Jediné relevantní info je, že tu titulky nejsou, řešíme to a musíme všichni vydržet. O jakékoliv novince v tomhle ohledu tu budeme informovat.