Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ttkanicka napsal(a):
Jak,nebo kde se dozvím jestli pokračují titulky na Chicago PD.Děkuji.
edit: jak vypadá situace s titulky?
Nikdo neví?
Slovenské titulky k PD robíme naďalej, nájdeš ich na titulky.com
drako83 napsal(a):
Slovenské titulky k PD robíme naďalej, nájdeš ich na titulky.com
Děkuji za odpověď.To vím.Já myslel jestli se dělají cz.
ttkanicka napsal(a):
Děkuji za odpověď.To vím.Já myslel jestli se dělají cz.
CZ se dělají, ale MissLiz je taky jenom člověk ;).
andromache napsal(a):
CZ se dělají, ale MissLiz je taky jenom člověk ;).
Na titulcích se pracuje, omlouvám se za tak obrovské zpoždění. Pracovala jsem na eseji v AJ, ale už je hotová, tak zítra se zkusím znovu vrhnout na titulky naplno.
MissLiz napsal(a):
Na titulcích se pracuje, omlouvám se za tak obrovské zpoždění. Pracovala jsem na eseji v AJ, ale už je hotová, tak zítra se zkusím znovu vrhnout na titulky naplno.
Nevadí,napřed práce a potom zábava.A prosím tě kde budou po překladu k nalezsní? Děkuji.
ttkanicka napsal(a):
Nevadí,napřed práce a potom zábava.A prosím tě kde budou po překladu k nalezsní? Děkuji.
Odkazy na hotové titulky najdeš TADY
A pokusím se zprovoznit timeline, abys ty i ostatní měli info, že jsou titulky hotové.
MissLiz napsal(a):
Odkazy na hotové titulky najdeš TADY
A pokusím se zprovoznit timeline, abys ty i ostatní měli info, že jsou titulky hotové.
Děkuji ti dobrá vílo.Už jdu stahovat. :)
Dobrý den,překládá se ještě seriál Magnum P.I.(2018)?Jestli ano kde bych našel titulky?Děkuji
ttkanicka napsal(a):
Dobrý den,překládá se ještě seriál Magnum P.I.(2018)?Jestli ano kde bych našel titulky?Děkuji
TADY :)