Diskuzní fórum

Fruikovo todo

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
1. 2. 2020 / 15:50:20 (před 4 roky)
on

Bude v dohledné době:

Bez priorit, pořadí čistě náhodné, jak jsem opisoval z došlých podnětů.

- Diskuze u seriálů
- Požadavky na seriály
- autoři seriálu
- líp řešit související/podobné
- tradegame
- levely
- rychlé skrolování navrh stránky
- filtr timeliny na textové statusy
- RSS v kalendáři
- kdo koho sleduje na profilech - lépe

Na zvážení:

Nebude v dohledné době:

Titulky (vázne na třetí straně)

------------------

Klidně do tohoto vlákna piště další věci, co považujete pro vás za nezbytně nutné. Po posouzení se někam přihodí.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 29x | Naposledy: 9. 2. 2024 / 09:30:51
proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
1. 2. 2020 / 15:59:27 (před 4 roky)
off

Aha, bezvadný, tady to bude přehlednější, než v diskuzi pod článkem.) Ještě bych ráda zmínila, že mi ve watchlistu chybí možnost řazení dle data uvedení. A pak ještě jedna věc, která byla dříve zmiňovaná na foru, jako nové nápady-vylepšení. Jestli by do budoucna nešlo při filtrování seriálů dát i negativní filtr, třeba nevyhledávat seriály z Japonska, nevyhledat animované, atd...když chci najít fantasy žánr, vyjede na mne hromada anime, o které nestojím....ale to samozřejmě spíš do budoucna návrh...děkuji.

Fruiko označil jako hotové.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 2. 2020 / 16:07:10 (před 4 roky)
off
proobacz napsal(a):

Aha, bezvadný, tady to bude přehlednější, než v diskuzi pod článkem.) Ještě bych ráda zmínila, že mi ve watchlistu chybí možnost řazení dle data uvedení. A pak ještě jedna věc, která byla dříve zmiňovaná na foru, jako nové nápady-vylepšení. Jestli by do budoucna nešlo při filtrování seriálů dát i negativní filtr, třeba nevyhledávat seriály z Japonska, nevyhledat animované, atd...když chci najít fantasy žánr, vyjede na mne hromada anime, o které nestojím....ale to samozřejmě spíš do budoucna návrh...děkuji.

Hele tuhle vychytávku bych taky uvítala ;). Na anime jsem vysloveně alergická (asi jako ty, jestli jsem to správně pochopila), takže negativní filtr bych rozhodně uvítala :-). Třeba na archiveofourown (AO3, což je fanfikářský web, kde je jasné, že si o některých postavách prostě číst NECHCEŠ :D) to je a myslím, že je to rozhodně ku prospěchu věci. Takže ano, za negativní filtr u seriálů se rozhodně taky přimlouvám.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
proobacz
1. 2. 2020 / 16:09:54 (před 4 roky)
off

Ano, anime mi velmi vadí.) Taktéž jsou teď v oblibě různé čínské, či korejské hrané seriály, které mi zavalí vyhledávání, když si zadám třeba krimi. Tak proto jsem uváděla i negativní filtr u zemí vzniku.

andromache
1. 2. 2020 / 16:11:57 (před 4 roky)
off
proobacz napsal(a):

Ano, anime mi velmi vadí.) Taktéž jsou teď v oblibě různé čínské, či korejské hrané seriály, které mi zavalí vyhledávání, když si zadám třeba krimi. Tak proto jsem uváděla i negativní filtr u zemí vzniku.

Ano, já asii taky neholduju. A myslím, že negativní filtr by se hodil i na další věci :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
proobacz
1. 2. 2020 / 16:22:26 (před 4 roky)
off

To řazení ve watchlistu dle data bylo měnitelné s řazením dle abecedy přímo nad výpisem, teď jsem zjistila, že se to dá nastavovat v profilu v nastavení, což je náročnější. Ale koukala jsem, že je tam nová funkce podpora binge-watchingu, bohužel, když jsem jí chtěla vyzkoušet, nějak mi to nefunguje.

Fruiko
1. 2. 2020 / 16:32:58 (před 4 roky)
on
proobacz napsal(a):

To řazení ve watchlistu dle data bylo měnitelné s řazením dle abecedy přímo nad výpisem, teď jsem zjistila, že se to dá nastavovat v profilu v nastavení, což je náročnější. Ale koukala jsem, že je tam nová funkce podpora binge-watchingu, bohužel, když jsem jí chtěla vyzkoušet, nějak mi to nefunguje.

Funguje tak, že pokud v posledních (tuším, že tam jsou nastaveny 3 dny) koukacích dnech odškrtneš 2 a více epizod od jednoho seriálu, tak ten se ti připne nahoru. Měl jsem to od jedné, ale stěžovali si lidi, že tam mají i ty seriály co sledují běžně.

Fruiko
1. 2. 2020 / 16:34:19 (před 4 roky)
on
proobacz napsal(a):

To řazení ve watchlistu dle data bylo měnitelné s řazením dle abecedy přímo nad výpisem, teď jsem zjistila, že se to dá nastavovat v profilu v nastavení, což je náročnější.

Můžu se zeptat na "use-case". Jako proč a jak často ho měníš. Ber to jako argumentaci, proč to mám udělat. :D Nechám se přesvědčit snadno, jen mě nenapadá právě žádná situace, kdy to je potřeba. :D

andromache
1. 2. 2020 / 16:36:04 (před 4 roky)
off

A můžu ještě jednu prkotinu :D? U soukromých zpráv se mi v bývalé verzi zobrazovalo před jak dlouhou dobou mi ten dotyčný tu zprávu poslal. Teď je tam jenom datum. Zůstane to tak nebo se vrátí i informace, že jsem zprávu dostala před deseti sekundama :-)? Ale jak říkám, to je fakt už jenom prkotina :D. Ptám se jenom ze zvědavosti.

A ještě jedna věc.. Dala by se do vyhledávání přidat kategorie fórum? Na minulé verzi jsem už několikrát chtěla najít jeden konkrétní příspěvek na fóru, ale tohle tam nikdy nebylo ;). Tak to můžeš brát jako vychytávku někdy do budoucna.

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 2. 2020 / 16:38:20
hanee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
1. 2. 2020 / 16:39:47 (před 4 roky)
off

U Výzvy nejdou vyplňovat seriály. Watchlist je designově moc velký a na stránku se vejde jen pár seriálu, osobně jsem si tedy celý serialzone zmenšila lupou. Také bych preferovala tmavý motiv.

Nejlepší film je seriál.
1/29
1234567 ... 29