Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
m.abrams napsal(a):
Na profilu ano, ale teď už se nezobrazují ani tam. Tak jsem doufal, zda to nepůjde i do popisu seznamu, když to v seznamu widgety dříve zobrazovalo.
Na profilech by videa měli fungovat. Je potřeba url Youtube adresy uzavřít do [youtube] tagu.
Micuda98 napsal(a):
Asi by to chtělo nějak poladit načítání náhledu videí, občas je to načte hodně rozmazané. :)
To si managuje youtube sám IMHO. Já to nijak neovlivním.
Šlo by nějak vymyslet rychlé vrácení na začátek stránky? Myslím tím, když rolujeme dolů a pak musíme zase rolovat nahoru, zda by nešlo vymyslet něco podobného jako má např. seznam... Pokud by to bylo ale pracné, tak to chápu ;) :)
Luisa napsal(a):
Šlo by nějak vymyslet rychlé vrácení na začátek stránky? Myslím tím, když rolujeme dolů a pak musíme zase rolovat nahoru, zda by nešlo vymyslet něco podobného jako má např. seznam... Pokud by to bylo ale pracné, tak to chápu ;) :)
Zkusíme.
Fruiko napsal(a):
Zkusíme.
Děkuji :)
Fruiko napsal(a):
Na profilech by videa měli fungovat. Je potřeba url Youtube adresy uzavřít do [youtube] tagu.
Všechno funguje. Díky moc! :)
Ve výpisu článků by bylo fajn kliknout na počet komentářů a dostat se do diskuze. :)
Micuda98 napsal(a):
Ve výpisu článků by bylo fajn kliknout na počet komentářů a dostat se do diskuze. :)
To by asi šlo.
Fruiko napsal(a):
To by asi šlo.
Díky. :)
andromache napsal(a):
Btw, napadá me ještě jedna věc.. Na původní verzi se dalo zjistit, kdo má koho v přátelích. Tady to nejde, máš jenom svůj vlastní seznam těch co sleduješ a těch co sledují tebe.. Šlo by to dát i jako další záložku na profilu, tak jak to bylo? Já se třeba občas ráda podívám, kdo má koho v přátelích a jak kde fungují vzájemné vazby :-).
A pro jistotu ještě jednou sem :D