Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
andromache napsal(a):
A pro jistotu ještě jednou sem :D
Nesmíš být takový stalker :D :D
ragelly napsal(a):
Nesmíš být takový stalker :D :D
Jako koho :D? Fruika nebo těch, co se chci podívat koho mají v přátelích :D? Hm, tak mě třeba občas zajímá, kdo si dal do přátel mě a koho dalšího takový člověk sleduje :D. To teda rozhodně nepovažuju za stalkerství :D
andromache napsal(a):
A pro jistotu ještě jednou sem :D
Pardon já se překlikl na telefonu, když jsem chtěl přejít na další stránku. Pardón!
Ahoj, chtěla bych zmínit ještě jednu věc, kterou jsem postrádala už v minulé verzi, a to možnost odškrtnout jedním tlačítkem viděné epizody buď u celého seriálu nebo u série.
K SZ jsem se přidala až nedávno a tak jsem zpětně hodnotila opravdu hodně seriálů (a že už jsem toho za ty prožitá léta viděla;)). Někdy jsem to pak vyřešila tím, že jsem si seriál přidala do oblíbených, označila všechny viděné a zase ho z oblíbených odebrala, ale říkala jsem si, jestli by to nešlo udělat jednodušší. Snad nebudu za kacíře, když napíšu, že Edna to tak má :D.
Díky a ode mě dostáváte za novou verzi i za Vaše nasazení 100%.
janulam11 napsal(a):
Ahoj, chtěla bych zmínit ještě jednu věc, kterou jsem postrádala už v minulé verzi, a to možnost odškrtnout jedním tlačítkem viděné epizody buď u celého seriálu nebo u série.
K SZ jsem se přidala až nedávno a tak jsem zpětně hodnotila opravdu hodně seriálů (a že už jsem toho za ty prožitá léta viděla;)). Někdy jsem to pak vyřešila tím, že jsem si seriál přidala do oblíbených, označila všechny viděné a zase ho z oblíbených odebrala, ale říkala jsem si, jestli by to nešlo udělat jednodušší. Snad nebudu za kacíře, když napíšu, že Edna to tak má :D.
Díky a ode mě dostáváte za novou verzi i za Vaše nasazení 100%.
Když si přidáváš seriál do oblíbených, tak se to ptá, kolik jsi toho viděla a podle toho co vybereš, tak to všechno odškrtne. Ale máš pravdu, že by to chtělo asi i na těch profilech nějaký speciální tlačítko.
Fruiko napsal(a):
Když si přidáváš seriál do oblíbených, tak se to ptá, kolik jsi toho viděla a podle toho co vybereš, tak to všechno odškrtne. Ale máš pravdu, že by to chtělo asi i na těch profilech nějaký speciální tlačítko.
Díky za odpověď, tak jsem to myslela.
Budou také k někde k vidění i nejnověji vložené epizody? Dřív to bylo u přidaných seriálů...
Pokud jsem slepá a nevidím to, tak mě nasměrujte...díky!
Btw, kam u seriálů zmizelo Přidat obsah epizody? Ať se dívám jak se divám, nikde to nevidím....
andromache napsal(a):
Btw, kam u seriálů zmizelo Přidat obsah epizody? Ať se dívám jak se divám, nikde to nevidím....
Bude.
Přijde mi škoda, že i když už je web responzivní, tak všechny ikonky a logo jsou v rastrovém formátu s malým rozlišením, takže se zobrazují rozmazaně.