Diskuzní fórum

Fruikovo todo

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
6. 2. 2020 / 16:22:46 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

A pro jistotu ještě jednou sem :D

Nesmíš být takový stalker :D :D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
6. 2. 2020 / 16:26:31 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Nesmíš být takový stalker :D :D

Jako koho :D? Fruika nebo těch, co se chci podívat koho mají v přátelích :D? Hm, tak mě třeba občas zajímá, kdo si dal do přátel mě a koho dalšího takový člověk sleduje :D. To teda rozhodně nepovažuju za stalkerství :D

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
6. 2. 2020 / 17:43:32 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

A pro jistotu ještě jednou sem :D

Pardon já se překlikl na telefonu, když jsem chtěl přejít na další stránku. Pardón!

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
7. 2. 2020 / 09:12:27 (před 4 roky)
off

Ahoj, chtěla bych zmínit ještě jednu věc, kterou jsem postrádala už v minulé verzi, a to možnost odškrtnout jedním tlačítkem viděné epizody buď u celého seriálu nebo u série.

K SZ jsem se přidala až nedávno a tak jsem zpětně hodnotila opravdu hodně seriálů (a že už jsem toho za ty prožitá léta viděla;)). Někdy jsem to pak vyřešila tím, že jsem si seriál přidala do oblíbených, označila všechny viděné a zase ho z oblíbených odebrala, ale říkala jsem si, jestli by to nešlo udělat jednodušší. Snad nebudu za kacíře, když napíšu, že Edna to tak má :D.

Díky a ode mě dostáváte za novou verzi i za Vaše nasazení 100%.

Editováno: 2x | Naposledy: 7. 2. 2020 / 09:37:52
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
7. 2. 2020 / 10:04:13 (před 4 roky)
on
janulam11 napsal(a):

Ahoj, chtěla bych zmínit ještě jednu věc, kterou jsem postrádala už v minulé verzi, a to možnost odškrtnout jedním tlačítkem viděné epizody buď u celého seriálu nebo u série.

K SZ jsem se přidala až nedávno a tak jsem zpětně hodnotila opravdu hodně seriálů (a že už jsem toho za ty prožitá léta viděla;)). Někdy jsem to pak vyřešila tím, že jsem si seriál přidala do oblíbených, označila všechny viděné a zase ho z oblíbených odebrala, ale říkala jsem si, jestli by to nešlo udělat jednodušší. Snad nebudu za kacíře, když napíšu, že Edna to tak má :D.

Díky a ode mě dostáváte za novou verzi i za Vaše nasazení 100%.

Když si přidáváš seriál do oblíbených, tak se to ptá, kolik jsi toho viděla a podle toho co vybereš, tak to všechno odškrtne. Ale máš pravdu, že by to chtělo asi i na těch profilech nějaký speciální tlačítko.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
7. 2. 2020 / 19:31:11 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Když si přidáváš seriál do oblíbených, tak se to ptá, kolik jsi toho viděla a podle toho co vybereš, tak to všechno odškrtne. Ale máš pravdu, že by to chtělo asi i na těch profilech nějaký speciální tlačítko.

Díky za odpověď, tak jsem to myslela.

hudy536
Redaktor | Cool level: 145 | Victoria Grayson
7. 2. 2020 / 22:11:16 (před 4 roky)
on

Budou také k někde k vidění i nejnověji vložené epizody? Dřív to bylo u přidaných seriálů...
Pokud jsem slepá a nevidím to, tak mě nasměrujte...díky!

hudy
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
8. 2. 2020 / 01:28:21 (před 4 roky)
off

Btw, kam u seriálů zmizelo Přidat obsah epizody? Ať se dívám jak se divám, nikde to nevidím....

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
8. 2. 2020 / 07:13:50 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Btw, kam u seriálů zmizelo Přidat obsah epizody? Ať se dívám jak se divám, nikde to nevidím....

Bude.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Jake
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 2. 2020 / 10:51:17 (před 4 roky)
off

Přijde mi škoda, že i když už je web responzivní, tak všechny ikonky a logo jsou v rastrovém formátu s malým rozlišením, takže se zobrazují rozmazaně.