Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Bude.
Cha! Tak nejsem slepá :D. Zázrak :D.
Prosím, přimlouvám se, aby se ve filtraci seriálů zavedl výpis všech seriálů dle zadaného filtru, ne pouze prvních 100, jak je to teď.
proobacz napsal(a):
Prosím, přimlouvám se, aby se ve filtraci seriálů zavedl výpis všech seriálů dle zadaného filtru, ne pouze prvních 100, jak je to teď.
Myslím, že to už bylo zavrhnuto, protože je to hodně výpočetně náročné a hodně to zatěžuje server.
Udělat FAQ, jak tomu bylo v minulé verzi. Ať tam můžeme lidi odkazovat. Hlavně ohledně sledování seriálů a titulků.
ragelly napsal(a):
Myslím, že to už bylo zavrhnuto, protože je to hodně výpočetně náročné a hodně to zatěžuje server.
Aha, rozumím, ale kdyby to aspoň mohlo být jako předtím, výpis 200 seriálů.
Jake napsal(a):
Přijde mi škoda, že i když už je web responzivní, tak všechny ikonky a logo jsou v rastrovém formátu s malým rozlišením, takže se zobrazují rozmazaně.
Budou v svg, logo už máme, čekáme na zbytek, pak se to nasadí...
Micuda98 napsal(a):
Udělat FAQ, jak tomu bylo v minulé verzi. Ať tam můžeme lidi odkazovat. Hlavně ohledně sledování seriálů a titulků.
Fruiko má recht, jsi otravný :)))
Každopádně FAQ bude, něco mám rozepsaný...
proobacz napsal(a):
Aha, rozumím, ale kdyby to aspoň mohlo být jako předtím, výpis 200 seriálů.
100 je málo? :)
megawir napsal(a):
Fruiko má recht, jsi otravný :)))
Ale ne až tak jako opakované otázky, které už byly zodpovězeny. :)
megawir napsal(a):
100 je málo? :)
No, je to málo, když si vybírám a dám nějaký filtr, tak mi některé seriály nevyjedou a kdoví o co přicházím?)