Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Takový nápad, možná blbý, ale...nešel by udělat stav bodového konta i se seznamem za co jsme to obdrželi? Občas koukám, že mám najednou víc než jsem měla a ani nevím proč :)
Neuvažujete například pro zavedení funkce vyhledávání seriálů podle tagů, které jsou uvedeny v popisech seriálu?
Příklad. Mě zajímají seriály s gay tématikou, případně gay postavami, nicméně je nemám šanci najít, protože třeba Shameless je veden jako žánr Drama/Komedie, podobně je na tom Looking - Komedie, apod.
Pokud již někdo s tím nápadem přišel, nebo je zde již uveden a plánujete jeho zpracování, tak se omlouvám za bezpředmětný dotaz. Nicméně bych byl rád, za jeho zvážení, děkuji. Přeji hezký den všem dobrým lidem, duhu a jednorožce pro všechny! :D
p.s. Dobrá práce s designem stránek, líbí se mi!
Umbaros napsal(a):
Neuvažujete například pro zavedení funkce vyhledávání seriálů podle tagů, které jsou uvedeny v popisech seriálu?
Příklad. Mě zajímají seriály s gay tématikou, případně gay postavami, nicméně je nemám šanci najít, protože třeba Shameless je veden jako žánr Drama/Komedie, podobně je na tom Looking - Komedie, apod.
Pokud již někdo s tím nápadem přišel, nebo je zde již uveden a plánujete jeho zpracování, tak se omlouvám za bezpředmětný dotaz. Nicméně bych byl rád, za jeho zvážení, děkuji. Přeji hezký den všem dobrým lidem, duhu a jednorožce pro všechny! :D
p.s. Dobrá práce s designem stránek, líbí se mi!
Díky za chválu. Co se týče hledání, tak se přiznám, že tagy jsou na dlouho (takže vyhledávání podle nich ještě na déle), protože úplně přesně nemám vymyšleno, jako moc je nechat otevřené (jestli je budou moci přidávat všichni, nebo jen redaktoři, jak moc být konkrétní - tj. když bude gay v jedné epce, už si zaslouží seriál tag gay etc.). Ale je to někde v pořadí.
Kaelee napsal(a):
Takový nápad, možná blbý, ale...nešel by udělat stav bodového konta i se seznamem za co jsme to obdrželi? Občas koukám, že mám najednou víc než jsem měla a ani nevím proč :)
Něco bude, ono bylo i ve staré verzi, ale ne veřejně.
Mně vždycky chybělo zobrazení seriálů Chci vidět ve Watchlistu.
A taky bych ráda viděla řešení adventního kalendáře :D
Katka The Hero napsal(a):
Mně vždycky chybělo zobrazení seriálů Chci vidět ve Watchlistu.
Pokud to chci vidět, tak to zrovna nesleduju, tudíž to nemá ve watchlistu, co dělat. :D
Fruiko napsal(a):
Pokud to chci vidět, tak to zrovna nesleduju, tudíž to nemá ve watchlistu, co dělat. :D
Mně spíš jde o novinky, takhle si je musím oblíbit, i když ještě nevyšel ani díl.
Katka The Hero napsal(a):
Mně spíš jde o novinky, takhle si je musím oblíbit, i když ještě nevyšel ani díl.
Novinky se zobrazují v kalendáři. Možná by, ale nebylo špatný, kdyby se seriál ze "chci vidět" po shlédnutí (a označení) pilotu automaticky přesunul do "sledovaných". Ale to je jen takovej nápad.
Ahoj všem,dá se někde změnit vzhled?Tento mi nevyhovuje.Děkuji.