Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kaelee napsal(a):
Takový nápad, možná blbý, ale...nešel by udělat stav bodového konta i se seznamem za co jsme to obdrželi? Občas koukám, že mám najednou víc než jsem měla a ani nevím proč :)
Až bude giftshop, bude i stav bodového konta :)
Co za co ale prozrazovat na 99 % nebudeme. Větší aktivita v rámci webu = větší konto :)
janulam11 napsal(a):
Možná by, ale nebylo špatný, kdyby se seriál ze "chci vidět" po shlédnutí (a označení) pilotu automaticky přesunul do "sledovaných". Ale to je jen takovej nápad.
To je výtečný nápad.
Fruiko napsal(a):
To je výtečný nápad.
Pro nás Lupaře to ideální nebude. :D
Micuda98 napsal(a):
Pro nás Lupaře to ideální nebude. :D
Bude asi nastavitelný.
Fruiko napsal(a):
Bude asi nastavitelný.
V tom případě souhlasím s tvým předcházejícím výrokem. :D
Fruiko napsal(a):
Bude asi nastavitelný.
To doufám.
megawir napsal(a):
Až bude giftshop, bude i stav bodového konta :)
Co za co ale prozrazovat na 99 % nebudeme. Větší aktivita v rámci webu = větší konto :)
Jo ták, tajnůstkaření :) Ale jo, ono je to asi dobře, aby se pak lidi nezaměřili jen na nejjednodušší způsob, takhle budou aktivní komplexně :)
megawir napsal(a):
V nastavení se dá změnit pozadí (barva nebo obrázek). Jinak se změnit vhled nedá.
Tak to je na prd.Ta modrá je hrozná.Vůbec se mě nelíbí,ale každej má jinej vkus.Za mě palec dolů.
Ještě to ani nejde vyzkoušet jak to vypadá když si to nějak změníš.
ttkanicka napsal(a):
Tak to je na prd.Ta modrá je hrozná.Vůbec se mě nelíbí,ale každej má jinej vkus.Za mě palec dolů.
Ještě to ani nejde vyzkoušet jak to vypadá když si to nějak změníš.
Ti tam přidám co budeš chtít.