Diskuzní fórum

Fruikovo todo

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Umbaros
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
11. 2. 2020 / 15:50:14 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Díky za chválu. Co se týče hledání, tak se přiznám, že tagy jsou na dlouho (takže vyhledávání podle nich ještě na déle), protože úplně přesně nemám vymyšleno, jako moc je nechat otevřené (jestli je budou moci přidávat všichni, nebo jen redaktoři, jak moc být konkrétní - tj. když bude gay v jedné epce, už si zaslouží seriál tag gay etc.). Ale je to někde v pořadí.

Díky, tak třeba v budoucnu :)

Dno je dobrý na to, aby sis ho prohlídl.
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
11. 2. 2020 / 17:47:52 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

To je výtečný nápad.

Díky, to fakt potěší ;)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
11. 2. 2020 / 19:38:04 (před 4 roky)
off
ttkanicka napsal(a):

Přidej tam aspoň náhled na to jak to vypadá když si změníš pozadí.

Přidal jsem tam pole pro libovolnou barvu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ttkanicka
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
11. 2. 2020 / 19:41:43 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Přidal jsem tam pole pro libovolnou barvu.

To je super,ale ještě by to chtělo náhled jak to bude vypadat.

Fruiko
11. 2. 2020 / 19:58:14 (před 4 roky)
off
ttkanicka napsal(a):

To je super,ale ještě by to chtělo náhled jak to bude vypadat.

Je tam live změna na keyup.

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
11. 2. 2020 / 20:02:25 (před 4 roky)
on

Fruiko: Narazil jsem teď na jednu věc ve watchlistu se zapnutou funkcí binge-watchingu, tak se chci zeptat, jestli by s tím šlo něco udělat, případně jakej na to máš názor. :) Včera jsem koukal na epizodu seriálu z minulého týdne, protože jsem to prostě dřív nějak nestíhal, jenže dneska vyšel další díl, kterej jsem teď už taky viděl. Takže jsem viděl během dvou dnů dvě epizody a seriál mi tak ve watchlistu naskočil nahoru (což je fajn, tak to má být). Problém je ten, že další epizoda bude až za týden, takže teď mi to tam bude pár dnů zbytečně viset. Nešlo by tam dát nějakou podmínku, jako že když bude další epizoda až za několik dnů, nezobrazí se v tom watchlistu nahoře, i když jsem během posledních dvou dnů odškrtnul více epizod?

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Fruiko
11. 2. 2020 / 20:14:33 (před 4 roky)
off
Furiant napsal(a):

Fruiko: Narazil jsem teď na jednu věc ve watchlistu se zapnutou funkcí binge-watchingu, tak se chci zeptat, jestli by s tím šlo něco udělat, případně jakej na to máš názor. :) Včera jsem koukal na epizodu seriálu z minulého týdne, protože jsem to prostě dřív nějak nestíhal, jenže dneska vyšel další díl, kterej jsem teď už taky viděl. Takže jsem viděl během dvou dnů dvě epizody a seriál mi tak ve watchlistu naskočil nahoru (což je fajn, tak to má být). Problém je ten, že další epizoda bude až za týden, takže teď mi to tam bude pár dnů zbytečně viset. Nešlo by tam dát nějakou podmínku, jako že když bude další epizoda až za několik dnů, nezobrazí se v tom watchlistu nahoře, i když jsem během posledních dvou dnů odškrtnul více epizod?

Asi máš pravdu a nemělo by to tam být, ale jsem koukal do zdrojáku a dostat to pryč je nadlidskej úkol. Teda nezobrazit je lehký, ale on se mi předtím už vygeneruje nadpis sekce a pokud máš jen jeden, tak to bude vypadat divně, když tam pak nic nebude. :D

Furiant
11. 2. 2020 / 20:21:29 (před 4 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Asi máš pravdu a nemělo by to tam být, ale jsem koukal do zdrojáku a dostat to pryč je nadlidskej úkol. Teda nezobrazit je lehký, ale on se mi předtím už vygeneruje nadpis sekce a pokud máš jen jeden, tak to bude vypadat divně, když tam pak nic nebude. :D

Jop, to by vypadalo divně. :D Jasný, chápu, tohle není zase tak důležitá věc, takže to rozhodně přežiju... :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
kat
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
11. 2. 2020 / 21:14:56 (před 4 roky)
off
Furiant napsal(a):

Jop, to by vypadalo divně. :D Jasný, chápu, tohle není zase tak důležitá věc, takže to rozhodně přežiju... :D

Mne sa toto tiež stalo, v krátkej dobe som za sebou videla dva diely seriálu, tak skočil hore. Ale po pár dňoch- neviem koľkých, keď som neodškrtla dalšie epky, tak zišiel zasa dolu ;).

Furiant
11. 2. 2020 / 21:24:19 (před 4 roky)
on
kat napsal(a):

Mne sa toto tiež stalo, v krátkej dobe som za sebou videla dva diely seriálu, tak skočil hore. Ale po pár dňoch- neviem koľkých, keď som neodškrtla dalšie epky, tak zišiel zasa dolu ;).

Ano, to já vím, však jsem to jasně napsal. Pokud bych to takhle nechtěl, tak si tu podporu binge-watchingu v nastavení zruším, že ano. ;) A ano, taky vím, že to po pár dnech zmizne. Ale tady jde o to, že když bude další epizoda až za týden, přišlo mi zbytečné, aby se ten seriál zobrazoval několik dalších dní stále nahoře... ;)