Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Je tam live změna na keyup.
Asi jsem lama,ale v tom nastavení pozadí to nevidím.
Mohla by ta hláška o počtu přihlášení na telefonu vyjíždět nad reklamou?
Drunk_Queen napsal(a):
Mohla by ta hláška o počtu přihlášení na telefonu vyjíždět nad reklamou?
Ne.
Jeden návrh/otázka - nešlo by v timeline označiť nové príspevky nálepkou? Niektoré weby to majú (napr. games.cz) a je to dosť užitočné. Díky
Lojik napsal(a):
Jeden návrh/otázka - nešlo by v timeline označiť nové príspevky nálepkou? Niektoré weby to majú (napr. games.cz) a je to dosť užitočné. Díky
Ok proberu to s megawirem jestli se někam (a kam a jak) hodí.
Fruiko napsal(a):
Ok proberu to s megawirem jestli se někam (a kam a jak) hodí.
Jako nový příspěvky od posledně? V diskuzi na Timeline nebo příspěvky (statusy) jako takový?
Díky za odstranění smajlíků ve watchlistu, tohle vypadá mnohem líp :)
Fruiko, ještě s jednou věcí bych tě asi otravoval... nešlo by ve vyhledávání seriálů dát úspěšně vyhledávat i bez háčků a čárek? Přepínat anglickou a českou klávesnici je občas děsně otravný... ;)
Seraphine313 napsal(a):
Díky za odstranění smajlíků ve watchlistu, tohle vypadá mnohem líp :)
Fruiko, ještě s jednou věcí bych tě asi otravoval... nešlo by ve vyhledávání seriálů dát úspěšně vyhledávat i bez háčků a čárek? Přepínat anglickou a českou klávesnici je občas děsně otravný... ;)
Problém je, že pak přestane fungovat české řazení (š a s se chovají jako stejný znak, ch se bere jako c a h etc.).
Na profilech osobností jsem nikde nenašla fotky, tedy další fotky, krom té, která tomu profilu vévodí. Špatně se koukám - nebo tam nejsou a nebudou - nebo nejsou a budou?
proobacz napsal(a):
Na profilech osobností jsem nikde nenašla fotky, tedy další fotky, krom té, která tomu profilu vévodí. Špatně se koukám - nebo tam nejsou a nebudou - nebo nejsou a budou?
To je otázka, protože tam to je s právy složitější, než u plakátů a dalších materiálů, které stanice uvolňují k šíření běžně (je to pro ně reklama)...