Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Můžu přesně adresu, kde se stalo a který seriál to udělal?
Adresou myslíš tohle:? https://www.serialzone.cz/uzivatele/155659-janulam11/moje/
Udělal to každý seriál, který jsem dnes zkusila takto odebrat. Kromě toho, který jsem si zkusmo hvězdičkou přidala ze seznamu Chci vidět, tak ten potom šel hvězdičkou zase odebrat.
A nefunguje to ani v notebooku.
Je bezva, že jsou již rozklikávací seznamy...kdy co vypukne, s největším potenciálem, atd...ale šlo by udělat i poslední položku na té stránce...Nejpopulárnější za posledních 30 dní..?
Také bych se chtěla zeptat, jestli když zjistím nějakou chybku v profilu seriálu a napíši to v poznámkách k tomu seriálu, jestli se to dostane do povolaných rukou, či ne.
proobacz napsal(a):
Je bezva, že jsou již rozklikávací seznamy...kdy co vypukne, s největším potenciálem, atd...ale šlo by udělat i poslední položku na té stránce...Nejpopulárnější za posledních 30 dní..?
Také bych se chtěla zeptat, jestli když zjistím nějakou chybku v profilu seriálu a napíši to v poznámkách k tomu seriálu, jestli se to dostane do povolaných rukou, či ne.
Pracuje se na tom. Ten poslední je nejsložitější.
Jinak soukromá poznámka je fakt jen poznámka pro tebe.
Aha, děkuji za odpověď.
Budu zase otravný, ale jestli bude tedy možnost přestat odebírat diskuze, kde jsem přispěl, bude i možnost je skrýt i na HP v sekci "kde to taky žije?" Nemám v plánu se totiž do některých vůbec zapojovat, kupříkladu ke hrám a tak. :)
Dotaz. Požadavek na přidání seriálů stále ještě není k dispozici, na koho bych se mohl obrátit s případným přidáním nového seroše? Díks.
slayerrrr napsal(a):
Dotaz. Požadavek na přidání seriálů stále ještě není k dispozici, na koho bych se mohl obrátit s případným přidáním nového seroše? Díks.
Tady.
Fruiko Prosím prosím, taky se přimlouvám za možnost "Přímo ve watchlistu přesunovat seriály do jiných kategorií" (watchlist používám nejvíce a se seriály si hýbu podle toho, co zrovna sleduji nejvíce, takže ta možnost mi docela chybí)
Silkwe napsal(a):
Fruiko Prosím prosím, taky se přimlouvám za možnost "Přímo ve watchlistu přesunovat seriály do jiných kategorií" (watchlist používám nejvíce a se seriály si hýbu podle toho, co zrovna sleduji nejvíce, takže ta možnost mi docela chybí)
Máme rozpracované, když to dobře půjde, mohlo by být tenhle týden.