Diskuzní fórum

Fruikovo todo

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Silkwe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 2. 2020 / 21:26:45 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Máme rozpracované, když to dobře půjde, mohlo by být tenhle týden.

Moc díky!

Naděje umírá předposlední - poslední zemře černý humor, ale toho mám dostatek.
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
24. 2. 2020 / 16:45:51 (před 4 roky)
off

Čistě hypoteticky - nešlo by, někdy do budoucna, přidat i procentuální hodnocení jednotlivých sérií? I když to by asi bylo už moc složité a nepřehledné, ale u některých seriálů se to vyloženě vybízí - páč některé série jsou super a některé by bylo lepší nenatočit. A třeba konkrétně u American Horror Story, kdy je každou sérii jiné téma, by se to šiklo dost :)

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
24. 2. 2020 / 16:47:35 (před 4 roky)
on
Kaelee napsal(a):

Čistě hypoteticky - nešlo by, někdy do budoucna, přidat i procentuální hodnocení jednotlivých sérií? I když to by asi bylo už moc složité a nepřehledné, ale u některých seriálů se to vyloženě vybízí - páč některé série jsou super a některé by bylo lepší nenatočit. A třeba konkrétně u American Horror Story, kdy je každou sérii jiné téma, by se to šiklo dost :)

Šlo. A mám to v dlouhodobým plánu, ale furt nemůžu vymyslet, kam a jak to nacpat, aby to bylo nějak rozumný (rád bych ideálně i souhrny sérií a úplně nejideálnějc i názory po sériích).

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
24. 2. 2020 / 16:49:30 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Šlo. A mám to v dlouhodobým plánu, ale furt nemůžu vymyslet, kam a jak to nacpat, aby to bylo nějak rozumný (rád bych ideálně i souhrny sérií a úplně nejideálnějc i názory po sériích).

Tak to by bylo úplně super :) Jsem nad tím právě přemýšlela a říkala jsem si, že by to bylo super, ale jak to jen vymyslet, aby to bylo pořád přehledné... no, držím ti palce :))

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
25. 2. 2020 / 16:03:25 (před 4 roky)
off

Chtěla jsem se zeptat, jestli by do budoucna bylo reálné poupravit filtraci u seriálů. Když dám filtrovat podle počtu epizod, vyjede to seriály od největšího počtu po nejmenší, kdyby to šlo i naopak, od nejmenšího po největší, bylo by to fajn.

Fruiko označil jako hotové.
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
25. 2. 2020 / 16:58:02 (před 4 roky)
off

Drobnost. Nastavila jsem si řazení Watchlistu defaultně podle data vysílání(vzestupně), abych měla aktuálně vysílané seriály nahoře. Když, ale, ve Watchlistu přepnu na ´seřadit dle názvu´ a potom zpět na ´seřadit dle data´, poskládá se to opačně. Ctrl F5 nepomohlo.

Dodatek, po vyskočení z Watchlistu a návratu do něj je seřazení zase v pořádku, zlobí to jen při tom přepínání.

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 2. 2020 / 17:03:45
Fruiko označil jako hotové.
Fruiko
25. 2. 2020 / 21:38:15 (před 4 roky)
on
janulam11 napsal(a):

Drobnost. Nastavila jsem si řazení Watchlistu defaultně podle data vysílání(vzestupně), abych měla aktuálně vysílané seriály nahoře. Když, ale, ve Watchlistu přepnu na ´seřadit dle názvu´ a potom zpět na ´seřadit dle data´, poskládá se to opačně. Ctrl F5 nepomohlo.

Dodatek, po vyskočení z Watchlistu a návratu do něj je seřazení zase v pořádku, zlobí to jen při tom přepínání.

Co teď?

Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
26. 2. 2020 / 09:52:13 (před 4 roky)
off

Dneska mi skončil email na dnešní epizody. A nemůžu ho nijak prodloužit. Jak je ta tom giftshop? V seznamu je, ale jakou má prioritu?

ČSFD.cz je odpad
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
26. 2. 2020 / 10:26:06 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Co teď?

Bohužel, furt zlobí.

Fruiko
26. 2. 2020 / 10:38:13 (před 4 roky)
on
Blázen z Jericha napsal(a):

Dneska mi skončil email na dnešní epizody. A nemůžu ho nijak prodloužit. Jak je ta tom giftshop? V seznamu je, ale jakou má prioritu?

Není možná. Jsem všem prodlužoval o 2 měsíce.