Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já si to tak představovala, že to bude fungovat ta podpora binge-watchingu, ale právě, že mi to nefunguje, nezobrazí se mi ty seriály, které jsem v posledních dnech nějakou tu epizodu viděla. Nebo se tam zobrazí až ty viděné ode dneška? Dnes jsem ještě na nic nekoukala, to je pravda. Jinak s tou výměnou nastavení watchlistu....většinou v jednom dni koukám na víc dílů několika seriálů a pak jdu do watchlistu, dle abecedy najdu a odškrtnu epizody. Ale třeba druhý den se chci podívat dle data, co se mi blíží dalšího z rozkoukaných seriálů, nebo co bylo v posledním týdnu, abych dohnala resty. Tak jsem si to jen přepla nahoře nad výpisem a bylo.
Lepší oddělení dnů kalendáře, škrtnutí shlédnuté epizody, nebo něco výraznějšího než jen like.
Tak to je tedy rychlost - škrtnutí je už hotové, ještě jednou moc děkuji,je to daleko přehlednější.
proobacz napsal(a):
Já si to tak představovala, že to bude fungovat ta podpora binge-watchingu, ale právě, že mi to nefunguje, nezobrazí se mi ty seriály, které jsem v posledních dnech nějakou tu epizodu viděla. Nebo se tam zobrazí až ty viděné ode dneška? Dnes jsem ještě na nic nekoukala, to je pravda. Jinak s tou výměnou nastavení watchlistu....většinou v jednom dni koukám na víc dílů několika seriálů a pak jdu do watchlistu, dle abecedy najdu a odškrtnu epizody. Ale třeba druhý den se chci podívat dle data, co se mi blíží dalšího z rozkoukaných seriálů, nebo co bylo v posledním týdnu, abych dohnala resty. Tak jsem si to jen přepla nahoře nad výpisem a bylo.
Jsem se koukal, máš koukací dny 28. 1. a dneska a v těch si viděla dvě a více epizod jen od Siempre Bruja. Takže to by se ti tam zobrazilo, ale odkoukala si všechno. Další tam máš Avenue 5, ale to máš odškrtlou v období jen jednu epku, tak se nezobrazuje, protože si to myslím, že to bylo v rámci pravidelného koukání.
Nejspíš ještě ty hranice koukacích dnů budu ladit, ale na ten pravý binge (tj. jeden seriál maraton celý týden) by to fungovat mělo správně.
Aha, máš pravdu, jsem zapomněla odškrtnout nějaké epizody, tak jsem to napravila a už se mi to objevilo nahoře nad výpisem, bezva.)
bettyragy napsal(a):
Lepší oddělení dnů kalendáře, škrtnutí shlédnuté epizody, nebo něco výraznějšího než jen like.
Tak to je tedy rychlost - škrtnutí je už hotové, ještě jednou moc děkuji,je to daleko přehlednější.
Ty čáry mezi musí megawir a moc se mu do toho nechce.
Fruiko napsal(a):
Já bych ty oddělovací tabulkové čáry brala i ve watchlistu. Tady na té bílé to splývá tím tuplem bohužel :(
Fruiko napsal(a):
Já jsem hlavně ráda za to škrtnutí, to zvyšuje přehlednost. Ještě jednou děkuji.
bettyragy, andromache v kalendáři by měly být už trochu tmavší čáry, CTRL+F5 nad kalendářem, aby se změna projevila.
Můžu se zeptat, je někde přístup na veřejné seznamy? Byl také na hlavní stránce vpravo a teď to nemohu nikde najít.
proobacz napsal(a):
Můžu se zeptat, je někde přístup na veřejné seznamy? Byl také na hlavní stránce vpravo a teď to nemohu nikde najít.
Přidávám.