Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
janulam11 napsal(a):
Bohužel, furt zlobí.
Tak druhý pokus.
Fruiko napsal(a):
Tak druhý pokus.
Díky, už to funguje.
Fruiko napsal(a):
Není možná. Jsem všem prodlužoval o 2 měsíce.
Tak nevím, ve spamu nebo koši nic nemám.
Teď projíždím seriály a docela mi na jejich profilech chybí tvůrci. Abych se k nim dostala, musím jít do obsazení a scrollovat úplně dolů na konec stránky. Nešli by, prosím prosím, umístit do info boxu? Snad v tomhle nejsem jediná, ale znát tvůrce je pro mě docela užitečná informace.
Matuush napsal(a):
Teď projíždím seriály a docela mi na jejich profilech chybí tvůrci. Abych se k nim dostala, musím jít do obsazení a scrollovat úplně dolů na konec stránky. Nešli by, prosím prosím, umístit do info boxu? Snad v tomhle nejsem jediná, ale znát tvůrce je pro mě docela užitečná informace.
Tam jsou, pokud jsou vyplněný.
Fruiko napsal(a):
Tam jsou, pokud jsou vyplněný.
Oh! Už to vidím, hnedka nahoře. Super, díky! Tak já je doplním tam, kde je neuvidím. :D
Fruiko napsal(a):
Není možná. Jsem všem prodlužoval o 2 měsíce.
som sa čudovala,že ako sa mi tam zrazu narástla platnosť na 81, keď som ju mala pri spustení novej verzie asi na 41 dní...dobre vedieť =D
Tak jsem zjistila, že se již objevuje lišta - související seriály. Nevím, od kdy to je, ale je to moc fajn.) Děkuji.
proobacz napsal(a):
Tak jsem zjistila, že se již objevuje lišta - související seriály. Nevím, od kdy to je, ale je to moc fajn.) Děkuji.
Přidávám se s poděkováním, používám často.
Btw, šlo by na timeline udělat filtr na moje vlastní příspěvky? Občas potřebuju najít něco, co jsem psala (jako třeba teď zkopírovat údaje ohledně překladu Fire abych to nemusela opisovat celé :D) ale najít to přes ten záhul ostatních příspěvků je práce skoro na půl hodiny :D.