Diskuzní fórum

Fruikovo todo

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
27. 2. 2020 / 17:34:38 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Btw, šlo by na timeline udělat filtr na moje vlastní příspěvky? Občas potřebuju najít něco, co jsem psala (jako třeba teď zkopírovat údaje ohledně překladu Fire abych to nemusela opisovat celé :D) ale najít to přes ten záhul ostatních příspěvků je práce skoro na půl hodiny :D.

Mám v plánu dát na profil, ale až v hodně dlouhodobým.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 2. 2020 / 17:38:06 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Mám v plánu dát na profil, ale až v hodně dlouhodobým.

Oká, tak hlavně, že je to v plánu ;).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
28. 2. 2020 / 09:58:46 (před 4 roky)
on
Blázen z Jericha napsal(a):

Dneska mi skončil email na dnešní epizody. A nemůžu ho nijak prodloužit. Jak je ta tom giftshop? V seznamu je, ale jakou má prioritu?

Dnešní e-mail přišel. Tak asi nějaká chyba ve středu.

ČSFD.cz je odpad
Fruiko
28. 2. 2020 / 10:09:40 (před 4 roky)
on

Dnešní e-mail přišel. Tak asi nějaká chyba ve středu.

Jo byla stejná co nelosovala tombolu. Teď ještě přijít na tu, co nevyhodnocuje šibenici.

Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
29. 2. 2020 / 11:10:37 (před 4 roky)
on

Nikde v todo nevidím Skrytou trofej. Ne zrušena? To je na hovno, já ji ještě nikdy nenašel.

ČSFD.cz je odpad
Fruiko
29. 2. 2020 / 12:02:22 (před 4 roky)
on

Nikde v todo nevidím Skrytou trofej. Ne zrušena? To je na hovno, já ji ještě nikdy nenašel.

Zatím jo. Ale bude, jen musím vymyslet jak se bránit proti automatizovaným nástrojům.

proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
3. 3. 2020 / 21:02:15 (před 4 roky)
off

Děkuji za zprovoznění filtrace seriálů od nejmenšího počtu epizod. Jenom bych chtěla poprosit, jestli by to šlo nastavit od jedné, či dvou epizod. Takhle to vyjede nejdřív všechny seriály, u kterých je epizod 0, respektive nemají epizody zapsané a vzhledem k tomu, že to vyjede jen 100 seriálů, mnohdy se na další nedostane.

Fruiko označil jako hotové.
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
14. 3. 2020 / 15:52:01 (před 4 roky)
off

Ahoj, když jsem v Hudbě a zaujme mě náhodná skladba u nějakého seriálu, chci se podívat na stránku daného seriálu, kliknu na název a... mám po písničce :D Šlo by prosím udělat vyskakování nového listu s tím seriálem, aby mě to nevyhodilo ze záložky Hudba? Díky.

Fruiko
14. 3. 2020 / 17:56:33 (před 4 roky)
on
IrmaVep napsal(a):

Ahoj, když jsem v Hudbě a zaujme mě náhodná skladba u nějakého seriálu, chci se podívat na stránku daného seriálu, kliknu na název a... mám po písničce :D Šlo by prosím udělat vyskakování nového listu s tím seriálem, aby mě to nevyhodilo ze záložky Hudba? Díky.

Co kliknout kolečkem?

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
14. 3. 2020 / 18:05:42 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Co kliknout kolečkem?

Nemám myšku :) Ale jestli je s tím víc práce než užitku, tak já si budu kdyžtak klikat pravým tlačítkem nabídku, zas tak často neposlouchám. Jenom mě to tak napadlo.