Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Všechno bude. Jen to nejsou věci na pár hodin, ale spíš pá dní a nemají úplně nejvyšší prioritu.
Tak to je super, díky. Však ono to nehoří.
Měl jsem k webu taky pár věcí, ale po zhlédnutí tohoto vlákna jsem zjistil, že na hodně věcech pracujete, takže nebudu přidávat další věci co nejsou důležitý.
Jen by mi přišlo dobrý kdyby u prvního příspěvku bylo u věcí co se dělají informace o tom třeba: pracuje se, hotovo, atd., aby člověk už při prvním otevření věděl co je už třeba hotovo a vyzkoušel si to + bych také dopsal věci, které jste dodělali na základě připomínek, aby bylo vidět že se vlastně pořád něco děje. A asi nejdůležitější bych tohle vlákno upnul někam na hlavní web, kde lidi hned trkne do oka, protože většina lidí píše všude možně a různě si stěžuje a přitom zde máte napsáno co je v plánu, takže by to asi i vám ušetřilo čas než někomu odpovídat 10x na jednu a tu samou věc.
Moloch napsal(a):
Měl jsem k webu taky pár věcí, ale po zhlédnutí tohoto vlákna jsem zjistil, že na hodně věcech pracujete, takže nebudu přidávat další věci co nejsou důležitý.
Jen by mi přišlo dobrý kdyby u prvního příspěvku bylo u věcí co se dělají informace o tom třeba: pracuje se, hotovo, atd., aby člověk už při prvním otevření věděl co je už třeba hotovo a vyzkoušel si to + bych také dopsal věci, které jste dodělali na základě připomínek, aby bylo vidět že se vlastně pořád něco děje. A asi nejdůležitější bych tohle vlákno upnul někam na hlavní web, kde lidi hned trkne do oka, protože většina lidí píše všude možně a různě si stěžuje a přitom zde máte napsáno co je v plánu, takže by to asi i vám ušetřilo čas než někomu odpovídat 10x na jednu a tu samou věc.
Co je hotov, tak průběžně mažu, protože toho bylo celkem dost (jinak to píšu do systémových novinek) a zavazelo to tam. Na čem zrovna pracuji je velice vrtkavé. Musím na to mít náladu a podklady (pokud je potřeba grafika etc.).
Už mi to chybělo ve staré verzi, ale šlo by nějak udělat v kalendáří vybrat měsíc a rok??? Já se občas ráda dívám i zpětně a neustálé klikání na šipku doleva než se dostanu na požadovaný rok/měsíc je unavující :( pokud je to ale složité, tak se nic neděje ;)
Hele, myslíš, že by se daly nějakým způsobem rozjet ocenění a nominace na profilech seriálů a osobností? Zatím třeba jen Emmy a Glóby... klidně bych to zpětně podoplňoval, jen jestli je to možný.
Seraphine313 napsal(a):
Hele, myslíš, že by se daly nějakým způsobem rozjet ocenění a nominace na profilech seriálů a osobností? Zatím třeba jen Emmy a Glóby... klidně bych to zpětně podoplňoval, jen jestli je to možný.
Emmy, Glóby a SZ Awards v jedné záložce :D
ragelly napsal(a):
Emmy, Glóby a SZ Awards v jedné záložce :D
Zdravé sebevědomí :D
Nepřichází i email a reklamy se objevují nahoře a na boku. Už zase funguje giftshop?
Blázen z Jericha napsal(a):
Nepřichází i email a reklamy se objevují nahoře a na boku. Už zase funguje giftshop?
Zatím ne. Tak provizorně jsem to všem, co to měli aktivní prodloužil do prázdnin.
Stále lobuju za přidání možnosti řadit watchlist (a seznamy) podle počtu epizod :)