Diskuzní fórum

Fruikovo todo

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
24. 3. 2020 / 14:58:21 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Všechno bude. Jen to nejsou věci na pár hodin, ale spíš pá dní a nemají úplně nejvyšší prioritu.

Tak to je super, díky. Však ono to nehoří.

Moloch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
24. 3. 2020 / 21:20:46 (před 4 roky)
off

Měl jsem k webu taky pár věcí, ale po zhlédnutí tohoto vlákna jsem zjistil, že na hodně věcech pracujete, takže nebudu přidávat další věci co nejsou důležitý.
Jen by mi přišlo dobrý kdyby u prvního příspěvku bylo u věcí co se dělají informace o tom třeba: pracuje se, hotovo, atd., aby člověk už při prvním otevření věděl co je už třeba hotovo a vyzkoušel si to + bych také dopsal věci, které jste dodělali na základě připomínek, aby bylo vidět že se vlastně pořád něco děje. A asi nejdůležitější bych tohle vlákno upnul někam na hlavní web, kde lidi hned trkne do oka, protože většina lidí píše všude možně a různě si stěžuje a přitom zde máte napsáno co je v plánu, takže by to asi i vám ušetřilo čas než někomu odpovídat 10x na jednu a tu samou věc.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
24. 3. 2020 / 21:45:02 (před 4 roky)
on
Moloch napsal(a):

Měl jsem k webu taky pár věcí, ale po zhlédnutí tohoto vlákna jsem zjistil, že na hodně věcech pracujete, takže nebudu přidávat další věci co nejsou důležitý.
Jen by mi přišlo dobrý kdyby u prvního příspěvku bylo u věcí co se dělají informace o tom třeba: pracuje se, hotovo, atd., aby člověk už při prvním otevření věděl co je už třeba hotovo a vyzkoušel si to + bych také dopsal věci, které jste dodělali na základě připomínek, aby bylo vidět že se vlastně pořád něco děje. A asi nejdůležitější bych tohle vlákno upnul někam na hlavní web, kde lidi hned trkne do oka, protože většina lidí píše všude možně a různě si stěžuje a přitom zde máte napsáno co je v plánu, takže by to asi i vám ušetřilo čas než někomu odpovídat 10x na jednu a tu samou věc.

Co je hotov, tak průběžně mažu, protože toho bylo celkem dost (jinak to píšu do systémových novinek) a zavazelo to tam. Na čem zrovna pracuji je velice vrtkavé. Musím na to mít náladu a podklady (pokud je potřeba grafika etc.).

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
3. 4. 2020 / 00:25:22 (před 4 roky)
off

Už mi to chybělo ve staré verzi, ale šlo by nějak udělat v kalendáří vybrat měsíc a rok??? Já se občas ráda dívám i zpětně a neustálé klikání na šipku doleva než se dostanu na požadovaný rok/měsíc je unavující :( pokud je to ale složité, tak se nic neděje ;)

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
Fruiko označil jako hotové.
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
10. 4. 2020 / 15:54:52 (před 4 roky)
off

Hele, myslíš, že by se daly nějakým způsobem rozjet ocenění a nominace na profilech seriálů a osobností? Zatím třeba jen Emmy a Glóby... klidně bych to zpětně podoplňoval, jen jestli je to možný.

And when my time is up, have I done enough?
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 4. 2020 / 16:53:12 (před 4 roky)
on
Seraphine313 napsal(a):

Hele, myslíš, že by se daly nějakým způsobem rozjet ocenění a nominace na profilech seriálů a osobností? Zatím třeba jen Emmy a Glóby... klidně bych to zpětně podoplňoval, jen jestli je to možný.

Emmy, Glóby a SZ Awards v jedné záložce :D

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
10. 4. 2020 / 18:11:29 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Emmy, Glóby a SZ Awards v jedné záložce :D

Zdravé sebevědomí :D

And when my time is up, have I done enough?
Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
18. 4. 2020 / 11:14:34 (před 4 roky)
off

Nepřichází i email a reklamy se objevují nahoře a na boku. Už zase funguje giftshop?

ČSFD.cz je odpad
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
18. 4. 2020 / 18:05:50 (před 4 roky)
on
Blázen z Jericha napsal(a):

Nepřichází i email a reklamy se objevují nahoře a na boku. Už zase funguje giftshop?

Zatím ne. Tak provizorně jsem to všem, co to měli aktivní prodloužil do prázdnin.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 18. 4. 2020 / 18:06:08
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 4. 2020 / 13:12:41 (před 4 roky)
on

Stále lobuju za přidání možnosti řadit watchlist (a seznamy) podle počtu epizod :)