Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já zase lobuju za to, aby bylo zase vidět, kdo a jaký obsah epizody přidal :D.
Fruiko, matně si vybavuju, že tu někde proběhlo, že bylo upraveno hledání s diakritikou, ale... myslím, že by nebylo od věci úplně ignorovat interpunkci. Třeba posledně hledání "Mrs America" nenašlo nic. Protože jsem musel hledat "Mrs. America"...
Seraphine313 napsal(a):
Fruiko, matně si vybavuju, že tu někde proběhlo, že bylo upraveno hledání s diakritikou, ale... myslím, že by nebylo od věci úplně ignorovat interpunkci. Třeba posledně hledání "Mrs America" nenašlo nic. Protože jsem musel hledat "Mrs. America"...
Upravil jsem to, ale je to imho spíš k horšímu.
Fruiko napsal(a):
Upravil jsem to, ale je to imho spíš k horšímu.
Zkusila jsem to na té Mrs. Americe a asi jó, no. Je fakt, že občas musím vyhledávat na několikrát, když se netrefím přesně do názvu, ale asi je to furt lepší, než totok, no :D
Kaelee napsal(a):
Zkusila jsem to na té Mrs. Americe a asi jó, no. Je fakt, že občas musím vyhledávat na několikrát, když se netrefím přesně do názvu, ale asi je to furt lepší, než totok, no :D
Nestačilo by verze bez interpunkčních znamének přidat do alternativních názvů?
Drunk_Queen napsal(a):
Nestačilo by verze bez interpunkčních znamének přidat do alternativních názvů?
By nejspíš bylo lepší, těžko říct.
No můj původní úmysl byl ten, že když zadám verzi bez interpunkčních znamének, tak mi to najde to samé jako s interpunkčními.
Nápad s alternativními názvy je dobrý, ale asi by ho systém musel vyplnit u všech seriálů, kde najde interpunkci + to automaticky dělat u nově zakládaných.
Ahojte,
neplánujete k info karte seriálu pridávať info o dostupnosti seriálu na legálne VOD resp. streamovacie služby, s prípadným pre linkovaním na sluzbu alebo zahrnúť aj tento parameter do vyhľadávania seriálov, niečo ako "Kde sledovať online" ? /napr. Blindspot je NBC ale je dostupny aj na HBO GO, a keby som to nenasiel na hbogo tak ani neviem a pritom ten serial mam watchliste/
Bylo by možno přidat filtr na Víte, že? Blbě se to hledá v té tuně denních postů. Děkuji.
Alad@R napsal(a):
Ahojte,
neplánujete k info karte seriálu pridávať info o dostupnosti seriálu na legálne VOD resp. streamovacie služby, s prípadným pre linkovaním na sluzbu alebo zahrnúť aj tento parameter do vyhľadávania seriálov, niečo ako "Kde sledovať online" ? /napr. Blindspot je NBC ale je dostupny aj na HBO GO, a keby som to nenasiel na hbogo tak ani neviem a pritom ten serial mam watchliste/
Tam je problém, že se to dost často mění, protože mají omezené licence. Plus většinou tyhle služby nemají žádné api a ručně se to nikomu nebude chtít kontrolovat (do některých není ani bez předplatného vidět).