Diskuzní fórum

Fruikovo todo

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

hudy536
Redaktor | Cool level: 145 | Victoria Grayson
21. 4. 2020 / 20:08:11 (před 4 roky)
off

Já zase lobuju za to, aby bylo zase vidět, kdo a jaký obsah epizody přidal :D.

hudy
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
30. 4. 2020 / 23:59:23 (před 4 roky)
off

Fruiko, matně si vybavuju, že tu někde proběhlo, že bylo upraveno hledání s diakritikou, ale... myslím, že by nebylo od věci úplně ignorovat interpunkci. Třeba posledně hledání "Mrs America" nenašlo nic. Protože jsem musel hledat "Mrs. America"...

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 4. 2020 / 23:59:56
Fruiko označil jako hotové.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
1. 5. 2020 / 10:52:32 (před 4 roky)
on
Seraphine313 napsal(a):

Fruiko, matně si vybavuju, že tu někde proběhlo, že bylo upraveno hledání s diakritikou, ale... myslím, že by nebylo od věci úplně ignorovat interpunkci. Třeba posledně hledání "Mrs America" nenašlo nic. Protože jsem musel hledat "Mrs. America"...

Upravil jsem to, ale je to imho spíš k horšímu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
1. 5. 2020 / 11:01:33 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Upravil jsem to, ale je to imho spíš k horšímu.

Zkusila jsem to na té Mrs. Americe a asi jó, no. Je fakt, že občas musím vyhledávat na několikrát, když se netrefím přesně do názvu, ale asi je to furt lepší, než totok, no :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
1. 5. 2020 / 12:18:43 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Zkusila jsem to na té Mrs. Americe a asi jó, no. Je fakt, že občas musím vyhledávat na několikrát, když se netrefím přesně do názvu, ale asi je to furt lepší, než totok, no :D

Nestačilo by verze bez interpunkčních znamének přidat do alternativních názvů?

Fruiko
1. 5. 2020 / 12:22:53 (před 4 roky)
on
Drunk_Queen napsal(a):

Nestačilo by verze bez interpunkčních znamének přidat do alternativních názvů?

By nejspíš bylo lepší, těžko říct.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
1. 5. 2020 / 12:38:38 (před 4 roky)
off

No můj původní úmysl byl ten, že když zadám verzi bez interpunkčních znamének, tak mi to najde to samé jako s interpunkčními.

Nápad s alternativními názvy je dobrý, ale asi by ho systém musel vyplnit u všech seriálů, kde najde interpunkci + to automaticky dělat u nově zakládaných.

And when my time is up, have I done enough?
Alad@R
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
4. 5. 2020 / 18:31:03 (před 4 roky)
off

Ahojte,
neplánujete k info karte seriálu pridávať info o dostupnosti seriálu na legálne VOD resp. streamovacie služby, s prípadným pre linkovaním na sluzbu alebo zahrnúť aj tento parameter do vyhľadávania seriálov, niečo ako "Kde sledovať online" ? /napr. Blindspot je NBC ale je dostupny aj na HBO GO, a keby som to nenasiel na hbogo tak ani neviem a pritom ten serial mam watchliste/

Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
4. 5. 2020 / 19:34:14 (před 4 roky)
off

Bylo by možno přidat filtr na Víte, že? Blbě se to hledá v té tuně denních postů. Děkuji.

ČSFD.cz je odpad
Fruiko označil jako hotové.
Fruiko
4. 5. 2020 / 19:47:57 (před 4 roky)
on
Alad@R napsal(a):

Ahojte,
neplánujete k info karte seriálu pridávať info o dostupnosti seriálu na legálne VOD resp. streamovacie služby, s prípadným pre linkovaním na sluzbu alebo zahrnúť aj tento parameter do vyhľadávania seriálov, niečo ako "Kde sledovať online" ? /napr. Blindspot je NBC ale je dostupny aj na HBO GO, a keby som to nenasiel na hbogo tak ani neviem a pritom ten serial mam watchliste/

Tam je problém, že se to dost často mění, protože mají omezené licence. Plus většinou tyhle služby nemají žádné api a ručně se to nikomu nebude chtít kontrolovat (do některých není ani bez předplatného vidět).