Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ocenila bych, kdyby se při vyhledávání - filtrování seriálů - dalo nastavit současně více zemí původů. Zatím mi šel jen jeden, ale šlo by nastavit i vyhledávání z více zemí najednou?
bettyragy napsal(a):
Ocenila bych, kdyby se při vyhledávání - filtrování seriálů - dalo nastavit současně více zemí původů. Zatím mi šel jen jeden, ale šlo by nastavit i vyhledávání z více zemí najednou?
Každý paremetr to nesmírně zesložiťuje a prodlužuje výpočet, multiparametr v podstatě 2x tolik. Takže otázka je proč?
Fruiko napsal(a):
Každý paremetr to nesmírně zesložiťuje a prodlužuje výpočet, multiparametr v podstatě 2x tolik. Takže otázka je proč?
Pro mě to zrychluje vyhledávání.
Mozna se zbytecne opakuju - ale co konektor do sluzby Trakt.tv?
Mohl by poresit par veci typu hodnoceni, co bylo kde videno, co chci videt, na co kdo kouka atd a to primo ze sledovaciho zarizeni ci software...
Oznacovat nekolikrat na ruznych mistech co, kdy a kde jsem videl a jak se mi to libilo mi v dnesni dobe prijde dost opruz - zvlaste kdyz tu tahle moznost je a jde o velmi rozsirenou sluzbu zdarma...
Fruiko, myslíš, že by do našeptávače do příspěvků na timeline a fóru šly zahrnout filmy z kfilmu? Byl by to problém?
Seraphine313 napsal(a):
Fruiko, myslíš, že by do našeptávače do příspěvků na timeline a fóru šly zahrnout filmy z kfilmu? Byl by to problém?
To by se mi taky líbilo. Kolikrát i v bleskovkových statusech se odkazuje na filmy a je to zdlouhavé hledat bokem :))
ragelly napsal(a):
To by se mi taky líbilo. Kolikrát i v bleskovkových statusech se odkazuje na filmy a je to zdlouhavé hledat bokem :))
Pardon za to označení, byl to omyl.
Je tu prosím giftshop? Nebo něco kde jde vypnout vyjíždějící reklama ze spodní lišty.
Sice jsem si něco za kredity koupila v nastavení ,ale reklama stále vyjíždí.
bettyragy napsal(a):
Je tu prosím giftshop? Nebo něco kde jde vypnout vyjíždějící reklama ze spodní lišty.
Sice jsem si něco za kredity koupila v nastavení ,ale reklama stále vyjíždí.
Zavřít, pak dá na hodinu pokoj. Aktuálně ji nejsme schopni vypnout, ale snažíme se to vyřešit.
Napadla mě taková věc. :) Nedala by se vytvořit možnost libovolného pojmenování sérií. Myslím si, že by to užitek a své fanoušky jistě našlo, kupříkladu seriály/ reality show typu American Horror Story nebo Survivor by to jistě ocenily. Třeba je to jen moje osobní OCD, ale pomohlo by to s orientací, zvlášť když člověk hledá třeba jen určitou sérii a ví jen její název. :)