Diskuzní fórum

Fruikovo todo

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

bettyragy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
10. 5. 2020 / 08:23:26 (před 4 roky)
off

Ocenila bych, kdyby se při vyhledávání - filtrování seriálů - dalo nastavit současně více zemí původů. Zatím mi šel jen jeden, ale šlo by nastavit i vyhledávání z více zemí najednou?

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
10. 5. 2020 / 09:45:20 (před 4 roky)
on
bettyragy napsal(a):

Ocenila bych, kdyby se při vyhledávání - filtrování seriálů - dalo nastavit současně více zemí původů. Zatím mi šel jen jeden, ale šlo by nastavit i vyhledávání z více zemí najednou?

Každý paremetr to nesmírně zesložiťuje a prodlužuje výpočet, multiparametr v podstatě 2x tolik. Takže otázka je proč?

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
bettyragy
10. 5. 2020 / 10:41:15 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Každý paremetr to nesmírně zesložiťuje a prodlužuje výpočet, multiparametr v podstatě 2x tolik. Takže otázka je proč?

Pro mě to zrychluje vyhledávání.

ari37
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
17. 5. 2020 / 12:20:20 (před 4 roky)
off

Mozna se zbytecne opakuju - ale co konektor do sluzby Trakt.tv?
Mohl by poresit par veci typu hodnoceni, co bylo kde videno, co chci videt, na co kdo kouka atd a to primo ze sledovaciho zarizeni ci software...
Oznacovat nekolikrat na ruznych mistech co, kdy a kde jsem videl a jak se mi to libilo mi v dnesni dobe prijde dost opruz - zvlaste kdyz tu tahle moznost je a jde o velmi rozsirenou sluzbu zdarma...

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
30. 5. 2020 / 12:32:05 (před 4 roky)
off

Fruiko, myslíš, že by do našeptávače do příspěvků na timeline a fóru šly zahrnout filmy z kfilmu? Byl by to problém?

And when my time is up, have I done enough?
ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
30. 5. 2020 / 12:43:29 (před 4 roky)
on
Seraphine313 napsal(a):

Fruiko, myslíš, že by do našeptávače do příspěvků na timeline a fóru šly zahrnout filmy z kfilmu? Byl by to problém?

To by se mi taky líbilo. Kolikrát i v bleskovkových statusech se odkazuje na filmy a je to zdlouhavé hledat bokem :))

Drunk_Queen označila jako hotové.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
30. 5. 2020 / 13:47:57 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

To by se mi taky líbilo. Kolikrát i v bleskovkových statusech se odkazuje na filmy a je to zdlouhavé hledat bokem :))

Pardon za to označení, byl to omyl.

bettyragy
19. 6. 2020 / 14:37:36 (před 4 roky)
off

Je tu prosím giftshop? Nebo něco kde jde vypnout vyjíždějící reklama ze spodní lišty.
Sice jsem si něco za kredity koupila v nastavení ,ale reklama stále vyjíždí.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
19. 6. 2020 / 16:03:19 (před 4 roky)
on
bettyragy napsal(a):

Je tu prosím giftshop? Nebo něco kde jde vypnout vyjíždějící reklama ze spodní lišty.
Sice jsem si něco za kredity koupila v nastavení ,ale reklama stále vyjíždí.

Zavřít, pak dá na hodinu pokoj. Aktuálně ji nejsme schopni vypnout, ale snažíme se to vyřešit.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
WillowPurple
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
11. 7. 2020 / 22:03:40 (před 4 roky)
off

Napadla mě taková věc. :) Nedala by se vytvořit možnost libovolného pojmenování sérií. Myslím si, že by to užitek a své fanoušky jistě našlo, kupříkladu seriály/ reality show typu American Horror Story nebo Survivor by to jistě ocenily. Třeba je to jen moje osobní OCD, ale pomohlo by to s orientací, zvlášť když člověk hledá třeba jen určitou sérii a ví jen její název. :)