Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
WillowPurple napsal(a):
Napadla mě taková věc. :) Nedala by se vytvořit možnost libovolného pojmenování sérií. Myslím si, že by to užitek a své fanoušky jistě našlo, kupříkladu seriály/ reality show typu American Horror Story nebo Survivor by to jistě ocenily. Třeba je to jen moje osobní OCD, ale pomohlo by to s orientací, zvlášť když člověk hledá třeba jen určitou sérii a ví jen její název. :)
V dlouhodobém horizontu asi něco takového půjde, zatím by mělo jít vyřešit pomocí alternativních názvů. Řešil jsem tak i cyklus detektivové od nejsvětější trojice.
Šlo by zas na profil herců přidat i nějaký výpis z kfilmu?
Drunk_Queen napsal(a):
Šlo by zas na profil herců přidat i nějaký výpis z kfilmu?
To by asi šlo. Jen si na to musím objednat nějakou šablonu.
Btw, Fruiko, plánuješ někdy návrat starého přehledu toho, kdo je online? Ten nový je hrozně divný a navíc ti ani neřekne, kdo konkrétně online je... (toho milionu otevřených záložek si nevšímej, nějak si hledám něco na čtení :D).
Byla by možnost přidat posuvník na předešlý/následující měsíc/rok u kalendáře i na spodní stranu. Zvlášť u mobilní verze by se to hodilo. Díky.
potrebovala by som predĺžiť mail kalendár,ide to už nejak z mojej strany,či? =D
Kahlan napsal(a):
potrebovala by som predĺžiť mail kalendár,ide to už nejak z mojej strany,či? =D
Furt nic. :D Ale tak zase jsem to o půl roku prodloužil všem. :D
Fruiko napsal(a):
Furt nic. :D Ale tak zase jsem to o půl roku prodloužil všem. :D
super veľká vďaka =D lebo ráno pozerám, nič žiadny mail a viem, že dačo mám. pozriem včerajší mail, služba vyprší o deň,aha tak dobre =D
Mohu se prosím zeptat, kdy budou otevřeny TOP 10 novinky pro rok 2021? Jako maratónec si tam ráda dělám změny průběžně, zatímco mám dojmy z dokončeného seriálu čerstvé...
Anyk napsal(a):
Mohu se prosím zeptat, kdy budou otevřeny TOP 10 novinky pro rok 2021? Jako maratónec si tam ráda dělám změny průběžně, zatímco mám dojmy z dokončeného seriálu čerstvé...
Bych viděl až na pozdější podzim. Tak zatím do nějakého soukromého seznamu potenciálních kandidátů.