Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
A mají Slováci něco jako Dabingfórum?
:-) netuším, asi ne. Nevím podle čeho to děláte, byl to jen nápad. Ale chápu, že neproveditelný.
bettyragy napsal(a):
:-) netuším, asi ne. Nevím podle čeho to děláte, byl to jen nápad. Ale chápu, že neproveditelný.
Máme dohodu s dabingfórem, takže se to řeší poloautomaticky. :-D Jako asi mi to nic neudělá přidat jedno políčko, ale obávám se, že nebudou lidi, aby to všechno otagovali.
Fruiko napsal(a):
Máme dohodu s dabingfórem, takže se to řeší poloautomaticky. :-D Jako asi mi to nic neudělá přidat jedno políčko, ale obávám se, že nebudou lidi, aby to všechno otagovali.
JJ, pro ty co neumí dobře anglicky se hodí každé titulky, ale chápu, že práce je se stránkami i tak dost.
bettyragy napsal(a):
Jen takový nápad, bylo by možné zobrazovat i pokud má seriál slovenský dabing?
Zatím jen hrubý nástřel, ale je to tam.
Zas sa ozývam po pár mesiacoch s prosbou predĺženia mail kalendára, v giftshope táto možnosť neni...ďakujem dopredu
Kahlan napsal(a):
Zas sa ozývam po pár mesiacoch s prosbou predĺženia mail kalendára, v giftshope táto možnosť neni...ďakujem dopredu
Už to mám rok rozpracovaný a ne a ne se dokopat k dokončení. :D
Fruiko napsal(a):
Už to mám rok rozpracovaný a ne a ne se dokopat k dokončení. :D
a tak ja vždy keď mi to vyprší, píšem o predĺženie =D ale už som si inak na to zvykla, na tie maily za ten čas =D