Diskuzní fórum

Fruikovo todo

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
1. 2. 2020 / 19:24:41 (před 4 roky)
off

Děkuji mockrát.)

proobacz
1. 2. 2020 / 19:31:16 (před 4 roky)
off

Teď jsem hodnotila názor k seriálu, je to nastavené, tak jak to bylo, jestli považuji názor za kvalitní a jestli s ním souhlasím. Odškrtla jsem to takovou čárečkou, co se objevuje,(oboje ano) ale pak se objevilo, že jeden uživatel považuje názor za kvalitní, ale nula uživatelů s ním souhlasí. Tak nevím, jestli je tam nějaký problém v tom hodnocení?

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
1. 2. 2020 / 19:35:10 (před 4 roky)
on
proobacz napsal(a):

Teď jsem hodnotila názor k seriálu, je to nastavené, tak jak to bylo, jestli považuji názor za kvalitní a jestli s ním souhlasím. Odškrtla jsem to takovou čárečkou, co se objevuje,(oboje ano) ale pak se objevilo, že jeden uživatel považuje názor za kvalitní, ale nula uživatelů s ním souhlasí. Tak nevím, jestli je tam nějaký problém v tom hodnocení?

Jaký? Je možný, že tam je bug.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 2. 2020 / 19:35:21
proobacz
1. 2. 2020 / 19:37:04 (před 4 roky)
off

Asi to špatně vysvětluji, hodnotila jsem, že souhlasím s hodnocením, ale objevilo se, že nesouhlasím.

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 2. 2020 / 19:38:00
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
1. 2. 2020 / 19:49:25 (před 4 roky)
off

Prosim sim, bude u serialu videt kdo je zalozil??? At hledam jak hledam, tak nenachazim :(

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
Fruiko
1. 2. 2020 / 19:59:54 (před 4 roky)
on
proobacz napsal(a):

Asi to špatně vysvětluji, hodnotila jsem, že souhlasím s hodnocením, ale objevilo se, že nesouhlasím.

No a já potřebuju vědět, kde. :D

Fruiko
1. 2. 2020 / 20:00:06 (před 4 roky)
on
Luisa napsal(a):

Prosim sim, bude u serialu videt kdo je zalozil??? At hledam jak hledam, tak nenachazim :(

Bude.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
1. 2. 2020 / 21:10:09 (před 4 roky)
off

Taky se trochu přidám.

Sice rage už trochu opadl a pár věcí jsem se dozvěděl ve fóru, ale... (trochu konstruktivně)

Nelíbí se mi design watchlistu. Ok, jsem asi smířený s tím, že výšku dvou seriálů z předešlé verze watchlistu zabírá teď jeden seriál. Mám ve watchlistu desítky seriálů a je to nepřehledný, zbytečně dlouhý. Jako fakt. Řešením by byla lite verze watchlistu - bez plakátu, jen název seriálu, číslo epizody, název epizody, líbilo/viděno/nelíbilo. Třeba i pro VIP verzi.

Co mi ale leze totálně na nerva, jsou dvě věci.

1. Páskový vlaječky. Zrušit, nebo aspoň někde nastavit možnost vypnutí. Že to je pilot vidím z čísla epizody. Že to je nová série, to taky vidím z čísla epizody. A pokud to tam už musí být, proč to není strčený třeba jako vodorovný pásek textu právě pod číslo epizody? tam by to bylo mnohem vhodnější i designově...

2. Smajlíci. Jako vážně? Rok 2000 už přeci byl (a ještě jsou Voldemortí). Minulá verze s tlačítky Líbila/Viděno/Nelíbila mi přišla mnohem lepší... a hlavně větší! Proč je všude kolem názvů seriálů a epizod tolik prostoru a to hlavní (odškrtávání epizod) je splácnutý kamsi doprava na osminu šířky stránky? Prosím, tohle vážně zavrhnout.

Pak drobnosti.
- na stránce uživatelském profilu se nezobrazují při ukázání kurzorem názvy trofejí.
- kde najdu seznam zamilovaných/ignorovaných?
- přidávám se k dark modu. Měl jsem dojem, že to je dnes už samozřejmost...

Fruiko

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 4x | Naposledy: 1. 2. 2020 / 23:20:53
singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
1. 2. 2020 / 21:22:40 (před 4 roky)
off

Drobná chybka. ;)
Na mobilu chybí možnost jít na poslední, první. V případě dlouhých vláken na fóru…

Tahle možnost tam není.

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 2. 2020 / 21:24:01
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
1. 2. 2020 / 21:42:13 (před 4 roky)
off
singularita napsal(a):

Drobná chybka. ;)
Na mobilu chybí možnost jít na poslední, první. V případě dlouhých vláken na fóru…
Tahle možnost tam není.

Mi to funguje. Na mobilu i tabletu...

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!