Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Luisa napsal(a):
Mi to funguje. Na mobilu i tabletu...
Od určitého rozlišení to mizí. Nějak se pokusím domluvit, aby tam byla double šipka nebo něco.
Luisa napsal(a):
Mi to funguje. Na mobilu i tabletu...
Protože mne nenapadlo, že je to nad… Pak tedy na "Poslední stránka" chybí "První stránka." xD
singularita napsal(a):
Protože mne nenapadlo, že je to nad… Pak tedy na "Poslední stránka" chybí "První stránka." xD
Tak hlavne, ze se to nejak vyresi, jak psal Fruiko ;)
Btw. To cerne pozadi se docililo jak??? :) to ti zavidim ;) -_-
Luisa napsal(a):
Tak hlavne, ze se to nejak vyresi, jak psal Fruiko ;)
Btw. To cerne pozadi se docililo jak??? :) to ti zavidim ;) -_-
Bílá mi nevadí a během dne je na čtení super. Ty nářky nad svitem do očí… Jas? :D
Ale na noc používám automaticky odkaz. Že je čas kouknout jen na seriál a do hajan…
Ale na noc používám automaticky odkaz. Že je čas kouknout jen na seriál a do hajan…
No, tak to je tedy vychytávka, děkuji!
Ještě mi tu chybí moje činnost, která byla ve zprávách.
Pak ještě přidávat obsahy k epizodám, jako redaktorovi mi to jde, ale u epky bez obsahu jsem nenašel možnost přidat obsah, který pak bude čekat na schválení.
A ještě ve starý verzi jsem měl rozdělané asi 2 fotočlánky, už jsem tam měl uložené i nějaké obrázky, objeví se mi to tu, ono i fotočlánky založit tu nejde, to se asi vyřeší časem, tak jen abych věděl, zda se to tu objeví až se vyřeší fotočlánky, nebo to je pryč...
A další schvalování promo videí se nezobrazí pod tou epizodou, jako teď u Magicians S05E04, že u schvalování podle videa vidím k jaké epce je to promo, ale nevidím, zda je přiřazený sem správně...
že tam bylo napsané chce přidat promo k epizodě S05E04, stačilo se kouknout zda to je správně promo a funkční video a dle toho to buď schválit nebo ne...
Tady to je vidět, ale zde mají být jen trailery ne proma
ale zase u Wentworth 7x10 mi to promo přidalo v pohodě k epce, kam to patří, tak nevím, kde je problém...
A u Magicians to psalo Promo k epizod, ě tam chybělo, to samý bylo i u Shameless požadavku na promo 10x12, který se taky hodilo k trailerům, ale přitom bylo správně označený jako promo
Jo a další bylo by pěkný mít možnost smazat nebo editovat svůj příspěvek na timeline.
singularita napsal(a):
Bílá mi nevadí a během dne je na čtení super. Ty nářky nad svitem do očí… Jas? :D
Pani! Diky :) to jsem neznala ;)
Fruiko napsal(a):
No a já potřebuju vědět, kde. :D
Aha, u seriálu The good place, názor uživatele Novoten.
proobacz napsal(a):
Aha, u seriálu The good place, názor uživatele Novoten.
Opraveno. Jen jsem to musel resetovat, abych objevil chybu, tak mu to prosím ohodnoť znovu, teď už snad funkčně.
Je mi jasné, že to rozhodně nebude hned, ale neuvažujete na upgradu trofejí? Když někdo dosáhne na plný počet hvězdiček, tak už pak není nic. Je to poněkud demotivující. Třeba Silvestrovský třesk - po 6 letech má člověk utrum a ostatní ho už jen dohánějí.