Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nevada napsal(a):
Je mi jasné, že to rozhodně nebude hned, ale neuvažujete na upgradu trofejí? Když někdo dosáhne na plný počet hvězdiček, tak už pak není nic. Je to poněkud demotivující. Třeba Silvestrovský třesk - po 6 letech má člověk utrum a ostatní ho už jen dohánějí.
Jako, že další barvu třeba?
Fruiko napsal(a):
Opraveno. Jen jsem to musel resetovat, abych objevil chybu, tak mu to prosím ohodnoť znovu, teď už snad funkčně.
Děkuji a omlouvám se, že mi to pomalu chápe.)
Fruiko napsal(a):
Jako, že další barvu třeba?
jj, třeba
Nebo trofej "xy 2.0", nebo nějak jinak. Když pak dáte hlavy dohromady, tak se určitě něco vymyslet podaří.
Me tedy opravdu chybi tradegame, bude?
Cauky kam zmizelo""kdy co vypukne"" ?
Nevada napsal(a):
jj, třeba
Nebo trofej "xy 2.0", nebo nějak jinak. Když pak dáte hlavy dohromady, tak se určitě něco vymyslet podaří.
Za tohle se taky přimlouvám, u některých trofejí už jsem na konci a byla by fajn další trofej kde by se člověk mohl snažit. Máme základ a další by třeba mohla být stříbrná trofej pak zlata a mužem pokračovat :-)
Seraphine313 napsal(a):
Taky se trochu přidám.
Sice rage už trochu opadl a pár věcí jsem se dozvěděl ve fóru, ale... (trochu konstruktivně)
Nelíbí se mi design watchlistu. Ok, jsem asi smířený s tím, že výšku dvou seriálů z předešlé verze watchlistu zabírá teď jeden seriál. Mám ve watchlistu desítky seriálů a je to nepřehledný, zbytečně dlouhý. Jako fakt. Řešením by byla lite verze watchlistu - bez plakátu, jen název seriálu, číslo epizody, název epizody, líbilo/viděno/nelíbilo. Třeba i pro VIP verzi.
Co mi ale leze totálně na nerva, jsou dvě věci.
1. Páskový vlaječky. Zrušit, nebo aspoň někde nastavit možnost vypnutí. Že to je pilot vidím z čísla epizody. Že to je nová série, to taky vidím z čísla epizody. A pokud to tam už musí být, proč to není strčený třeba jako vodorovný pásek textu právě pod číslo epizody? tam by to bylo mnohem vhodnější i designově...
2. Smajlíci. Jako vážně? Rok 2000 už přeci byl (a ještě jsou Voldemortí). Minulá verze s tlačítky Líbila/Viděno/Nelíbila mi přišla mnohem lepší... a hlavně větší! Proč je všude kolem názvů seriálů a epizod tolik prostoru a to hlavní (odškrtávání epizod) je splácnutý kamsi doprava na osminu šířky stránky? Prosím, tohle vážně zavrhnout.
Pak drobnosti.
- na stránce uživatelském profilu se nezobrazují při ukázání kurzorem názvy trofejí.
- kde najdu seznam zamilovaných/ignorovaných?
- přidávám se k dark modu. Měl jsem dojem, že to je dnes už samozřejmost...
Fruiko
1) watchlist - názvy jsou různé dlouhé, je na ně logicky v záloze víc prostoru. Tlačítka jsou taková, aby se dala trefit prstem (na mbl výška), ale nezabírala víc prostoru, než je nutné.
2) dark mode - jasně, stačí mít desítky hodin práce navíc jen tak dispozici a pak jo :)) každopádně bude... Do té doby dočasně řešení přes doplněk do prohlížeče
Fruiko napsal(a):
Přímo ve watchlistu přesunovat seriály do jiných kategorií (+2)
Tak za tohle se určitě přimlouvám, je to asi jediná věc, co mi vyloženě chybí. Já si vždycky všechno hážu do ignorovaných, když to zrovna nesleduju, a dělala jsem to právě vždycky ve watchlistu, protože je tam hezky vidět, že už jsem se to sto let nedívala. :D
Mohl by se, prosím, u seriálů zobrazovat ve výsledcích filtrování i počet hodnocení (ať mají ta procenta větší výpovědní hodnotu)?
A bylo by případně možné někdy v budoucnu (až se to trochu uklidní) udělat i žebříčky seriálů k jednotlivým bodům výzvy (podle toho, kolik uživatelů je má zařazené ve výzvě) - je to docela dobrý inspirační zdroj.
Dále jsem jeden z těch, co se těší na návrat widgetů. A potěšilo by mě, kdyby i tady bylo přímo na profilu tlačítko na úpravu (a nemuselo se na to jít přes nastavení a osobní profil) - ale to je malá věc, na kterou se dá zvyknout.
Díky moc.
Litocha napsal(a):
Mohl by se, prosím, u seriálů zobrazovat ve výsledcích filtrování i počet hodnocení (ať mají ta procenta větší výpovědní hodnotu)?
A bylo by případně možné někdy v budoucnu (až se to trochu uklidní) udělat i žebříčky seriálů k jednotlivým bodům výzvy (podle toho, kolik uživatelů je má zařazené ve výzvě) - je to docela dobrý inspirační zdroj.
Dále jsem jeden z těch, co se těší na návrat widgetů. A potěšilo by mě, kdyby i tady bylo přímo na profilu tlačítko na úpravu (a nemuselo se na to jít přes nastavení a osobní profil) - ale to je malá věc, na kterou se dá zvyknout.
Díky moc.
Malý věci se většinou dají udělat rychle, tak dokážou předběhnout spoustu věcí. :D