Diskuzní fórum

Fruikovo todo

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
1. 2. 2020 / 23:09:42 (před 4 roky)
on
Nevada napsal(a):

Je mi jasné, že to rozhodně nebude hned, ale neuvažujete na upgradu trofejí? Když někdo dosáhne na plný počet hvězdiček, tak už pak není nic. Je to poněkud demotivující. Třeba Silvestrovský třesk - po 6 letech má člověk utrum a ostatní ho už jen dohánějí.

Jako, že další barvu třeba?

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
1. 2. 2020 / 23:26:36 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Opraveno. Jen jsem to musel resetovat, abych objevil chybu, tak mu to prosím ohodnoť znovu, teď už snad funkčně.

Děkuji a omlouvám se, že mi to pomalu chápe.)

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
1. 2. 2020 / 23:26:43 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Jako, že další barvu třeba?

jj, třeba
Nebo trofej "xy 2.0", nebo nějak jinak. Když pak dáte hlavy dohromady, tak se určitě něco vymyslet podaří.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
anca
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 2. 2020 / 00:29:34 (před 4 roky)
off

Me tedy opravdu chybi tradegame, bude?

rm
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
2. 2. 2020 / 07:01:07 (před 4 roky)
off

Cauky kam zmizelo""kdy co vypukne"" ?

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
2. 2. 2020 / 07:41:09 (před 4 roky)
off
Nevada napsal(a):

jj, třeba
Nebo trofej "xy 2.0", nebo nějak jinak. Když pak dáte hlavy dohromady, tak se určitě něco vymyslet podaří.

Za tohle se taky přimlouvám, u některých trofejí už jsem na konci a byla by fajn další trofej kde by se člověk mohl snažit. Máme základ a další by třeba mohla být stříbrná trofej pak zlata a mužem pokračovat :-)

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
2. 2. 2020 / 08:33:54 (před 4 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Taky se trochu přidám.

Sice rage už trochu opadl a pár věcí jsem se dozvěděl ve fóru, ale... (trochu konstruktivně)

Nelíbí se mi design watchlistu. Ok, jsem asi smířený s tím, že výšku dvou seriálů z předešlé verze watchlistu zabírá teď jeden seriál. Mám ve watchlistu desítky seriálů a je to nepřehledný, zbytečně dlouhý. Jako fakt. Řešením by byla lite verze watchlistu - bez plakátu, jen název seriálu, číslo epizody, název epizody, líbilo/viděno/nelíbilo. Třeba i pro VIP verzi.

Co mi ale leze totálně na nerva, jsou dvě věci.

1. Páskový vlaječky. Zrušit, nebo aspoň někde nastavit možnost vypnutí. Že to je pilot vidím z čísla epizody. Že to je nová série, to taky vidím z čísla epizody. A pokud to tam už musí být, proč to není strčený třeba jako vodorovný pásek textu právě pod číslo epizody? tam by to bylo mnohem vhodnější i designově...

2. Smajlíci. Jako vážně? Rok 2000 už přeci byl (a ještě jsou Voldemortí). Minulá verze s tlačítky Líbila/Viděno/Nelíbila mi přišla mnohem lepší... a hlavně větší! Proč je všude kolem názvů seriálů a epizod tolik prostoru a to hlavní (odškrtávání epizod) je splácnutý kamsi doprava na osminu šířky stránky? Prosím, tohle vážně zavrhnout.

Pak drobnosti.
- na stránce uživatelském profilu se nezobrazují při ukázání kurzorem názvy trofejí.
- kde najdu seznam zamilovaných/ignorovaných?
- přidávám se k dark modu. Měl jsem dojem, že to je dnes už samozřejmost...

Fruiko

1) watchlist - názvy jsou různé dlouhé, je na ně logicky v záloze víc prostoru. Tlačítka jsou taková, aby se dala trefit prstem (na mbl výška), ale nezabírala víc prostoru, než je nutné.

2) dark mode - jasně, stačí mít desítky hodin práce navíc jen tak dispozici a pak jo :)) každopádně bude... Do té doby dočasně řešení přes doplněk do prohlížeče

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Cukrkandl
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 2. 2020 / 10:58:35 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Přímo ve watchlistu přesunovat seriály do jiných kategorií (+2)

Tak za tohle se určitě přimlouvám, je to asi jediná věc, co mi vyloženě chybí. Já si vždycky všechno hážu do ignorovaných, když to zrovna nesleduju, a dělala jsem to právě vždycky ve watchlistu, protože je tam hezky vidět, že už jsem se to sto let nedívala. :D

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 51 | Jay Pritchett
2. 2. 2020 / 12:36:21 (před 4 roky)
off

Mohl by se, prosím, u seriálů zobrazovat ve výsledcích filtrování i počet hodnocení (ať mají ta procenta větší výpovědní hodnotu)?

A bylo by případně možné někdy v budoucnu (až se to trochu uklidní) udělat i žebříčky seriálů k jednotlivým bodům výzvy (podle toho, kolik uživatelů je má zařazené ve výzvě) - je to docela dobrý inspirační zdroj.

Dále jsem jeden z těch, co se těší na návrat widgetů. A potěšilo by mě, kdyby i tady bylo přímo na profilu tlačítko na úpravu (a nemuselo se na to jít přes nastavení a osobní profil) - ale to je malá věc, na kterou se dá zvyknout.

Díky moc.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
2. 2. 2020 / 13:48:43 (před 4 roky)
on
Litocha napsal(a):

Mohl by se, prosím, u seriálů zobrazovat ve výsledcích filtrování i počet hodnocení (ať mají ta procenta větší výpovědní hodnotu)?

A bylo by případně možné někdy v budoucnu (až se to trochu uklidní) udělat i žebříčky seriálů k jednotlivým bodům výzvy (podle toho, kolik uživatelů je má zařazené ve výzvě) - je to docela dobrý inspirační zdroj.

Dále jsem jeden z těch, co se těší na návrat widgetů. A potěšilo by mě, kdyby i tady bylo přímo na profilu tlačítko na úpravu (a nemuselo se na to jít přes nastavení a osobní profil) - ale to je malá věc, na kterou se dá zvyknout.

Díky moc.

Malý věci se většinou dají udělat rychle, tak dokážou předběhnout spoustu věcí. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.