Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko,
ještě mě napadla jedna věc. (Jestli to je v nastavení a já to přehlédla, tak se omlouvám.) Šlo by třeba udělat (klidně volitelně v nastavení), že by se ta světla modrá ploška třeba při scrollování "zasouvala a vysouvala", aby byla větší plocha ke čtení článků a člověk se u toho nemusel tolik uposouvat? Jestli ne, tak v pohodě, jen mě to tak napadlo, když jsem teď četla SLDH, že mi ta čtecí plocha přijde taková malá na výšku oproti předešlé verzi. (Vím, záleží i na velikosti monitoru, ale i tak.) :)
A jinak bych se teda taky přimluvila za tlačítka posouvání z oblíbených do zamilovaných a naopak přímo ve watchlistu. :)
Díky!
Možná to nějak jde a třeba jsem jen slepá jak patrona, ale šlo by u Timeline přidat i možnost příspěvek opravit či smazat? ...nebo pokud to nějak jde, tak - poradí mi někdo jak? :)
Chtěla jsem seřadit rozkoukané seriály (ve statistikách) podle průměrného hodnocení, ale háže mi to chybovou hlášku. Totéž u dokoukaných. Vše ostatní je, zdá se, v pořádku. Je chyba jenom u mě?
(Jo, a při filtrování epizod na profilu seriálu je v možnostech "jen ty, co se mi líbili". Trošku to kazí dojem.)
Jak vidím tak "přeřazení přímo ve watchlistu" je už implementováno. :)
Môj príspevok bude mierne odveci, ale vidím, že Fruiko tu odpovedá, tak preto píšem sem. Je v dohľade článok s autorskými riešeniami adventných hádaniek? :D
Mě stále nejde přidávat do výzvy seriály, nevím jestli dělám něco špatně děkuji
Jenny17 napsal(a):
Vymazat cache prohlížeče a když tak spamovat F5. :)
Lill napsal(a):
Môj príspevok bude mierne odveci, ale vidím, že Fruiko tu odpovedá, tak preto píšem sem. Je v dohľade článok s autorskými riešeniami adventných hádaniek? :D
A já myslel, že se na to zapomnělo. :D
Jenny17 napsal(a):
CRTL+F5. Na mobilu anonymní režim.
Kaelee napsal(a):
Možná to nějak jde a třeba jsem jen slepá jak patrona, ale šlo by u Timeline přidat i možnost příspěvek opravit či smazat? ...nebo pokud to nějak jde, tak - poradí mi někdo jak? :)
Bude mazání.