Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Micuda98 napsal(a):
Fruiko a nebo tak prostě hodit nulu. :D
Jakou nulu. Zase mi nějak unikl kontext.
Fruiko napsal(a):
Jakou nulu. Zase mi nějak unikl kontext.
Unikl kontext, ale asi jsi to už pochopil:
Bylo: sleduje x seriálů (zamilovaných a ignorovaných)
Teď: sleduje x seriálů (0 zamilovaných a 0 ignorovaných)
Micuda98 napsal(a):
Unikl kontext, ale asi jsi to už pochopil:
Bylo: sleduje x seriálů (zamilovaných a ignorovaných)
Teď: sleduje x seriálů (0 zamilovaných a 0 ignorovaných)
Toho, že to tam předtím nebylo jsem si nevšiml. Jsem myslel, že mám dát pryč filtrovací tlačítka, když nic nemá. :D Tohle byl evidentně vedlejší efekt. :D
Fruiko napsal(a):
Toho, že to tam předtím nebylo jsem si nevšiml. Jsem myslel, že mám dát pryč filtrovací tlačítka, když nic nemá. :D Tohle byl evidentně vedlejší efekt. :D
Micuda98 napsal(a):
Jo, tak to je pořád.
V soutěžích v Postergame mi chybí minulá kola, abych se mohla podívat, jestli jsem hádala správně a bylo tam vidět i kolik kreditů jsem vyhrála.
Fruiko proč je najednou mezi Hudbou a Kalendářem Moje? Není to zbytečné, když se tam dá jednoduše dostat z profilu?
Micuda98 napsal(a):
Fruiko proč je najednou mezi Hudbou a Kalendářem Moje? Není to zbytečné, když se tam dá jednoduše dostat z profilu?
Protože někteří touží po návratu srdíčka. Hlavně tam pak bude pro VIP možnost nastavení víc linků na různý místa webu.
Fruiko napsal(a):
Protože někteří touží po návratu srdíčka. Hlavně tam pak bude pro VIP možnost nastavení víc linků na různý místa webu.
Srdíčko jsem pár krát navštívil. Bude ale pak možnost ve VIP odebrat některé defaultní linky?
Fruiko napsal(a):
Ty si otravný.
Díky a to se teprve zahřívám! ;)