Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
slayerrrr napsal(a):
Díky a to se teprve zahřívám! ;)
To bylo na Micuda98, neříkej, že teď budete takový dva!
Fruiko napsal(a):
To bylo na Micuda98, neříkej, že teď budete takový dva!
Já si říkal! V tom případě se stahuji z bojiště a děkuji za rychlé zpracování podnětu. Kolonka "moje" je super vychytávka!
Spoilery podle všeho zase na timeline nefungují, ale tentokrát jinak: ODKAZ
Může se do seznamů vrátit řazení podle data premiéry? A tohle řazení bych určitě ocenil i u filtru.
A ještě se v popisu seznamu nezobrazují widgety a videa.
Micuda98 napsal(a):
Spoilery podle všeho zase na timeline nefungují, ale tentokrát jinak: ODKAZ
Nefungovalo, odhlásil jsem se a přihlásil a nefungovalo, promazal jsem cache a už to fungovalo. :)
Jinak je super, že ti přijde notifikace, ale neukáže ti to jaký a kde, takže je tam světle modrá hvězdička a nejde se jí zbavit. :)
A to už jsi mezitím vyřešil taky. :D
m.abrams napsal(a):
Může se do seznamů vrátit řazení podle data premiéry? A tohle řazení bych určitě ocenil i u filtru.
A ještě se v popisu seznamu nezobrazují widgety a videa.
Videa se nikdy nezobrazovala.
Fruiko napsal(a):
Videa se nikdy nezobrazovala.
Na profilu ano, ale teď už se nezobrazují ani tam. Tak jsem doufal, zda to nepůjde i do popisu seznamu, když to v seznamu widgety dříve zobrazovalo.
m.abrams napsal(a):
Na profilu ano, ale teď už se nezobrazují ani tam. Tak jsem doufal, zda to nepůjde i do popisu seznamu, když to v seznamu widgety dříve zobrazovalo.
Widgety udělám, ale ty videa nevím. Tam se to asi úplně nehodí.
Fruiko napsal(a):
Widgety udělám, ale ty videa nevím. Tam se to asi úplně nehodí.
Určitě se to tam hodí, ale nebudu naléhat a podřídím se. :D