Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
WillowPurple napsal(a):
Sám voják v poli jsem našla, ale je to tv film, i když třídílný, takže předpokládám, že nebude vadit, když ho přidám. Ještě se pro jistotu poptám. :)
Píšu o tom ako o tv filme aj ako o seriály či minisérii... :)
Chtěla bych poprosit o přidání seriálu 'Gaya sa Pelikula (Like in the movies)'.
Děkuji.
Zdravím, prosím o aktualizaci seriálu Partička - od 12.11.2020 se vysílají "nové" díly (dubnové) :(
Díky
Prosím o přidání seriálů z TÉTO stránky.
Všechny se jmenují "Смерш" (Smerch) - nebo ten výraz mají v názvu, ne všechny jsou k dohledání na IMDb, ale některé z nich jsem viděl a rozhodně stály za zhlédnutí, podle hodnocení na poisk.ru to vypadá, že jsou koukatelné všechny. Děkuji.
Co tady chybí určitě je OSTgermánská zrůdnost, která se jmenovala "Ein Kessel Buntes". Část senilních spoluobčanů (zejména těch, kteří nostalgicky vzpomínají na život za bolševika) na ni jistě s láskou vzpomíná. Výstižné commenty jsou na CSFD. Prosím o přidání, protože i takovýto odpad sem rozhodně patří.
Seriál odkaz běží od 1.11. každou neděli v České premiéře na kanálu Epic Drama pod názvem Všechny velké a malé bytosti.
Prosím o aktualizaci profilu seriálu. ;-)
Díky!
Ahoj
Požádal bych o přidání následujícího.
Seriál I Am a Killer: Released.
Odkaz na IMBD: odkaz
Ahoj.
Prosím o úpravu seriálu.
Bad Boy Billionaires: India -
Upravit status seriálu (ukončen v roce 2020).
Také přidat všechny epizody - celkem 3.
odkaz
Michal Michalis Miki napsal(a):
Ahoj
Požádal bych o přidání následujícího.
Seriál I Am a Killer: Released.
Odkaz na IMBD: odkaz
Je to tu pod jiným názvem, přidal jsem do alternativních.
Prosím o přidání seriálu The Investigation (2020) - https://www.csfd.cz/film/908543-efterforskningen/epizody/
Děkuji