Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o přidání Douluo Dalu (Soul Land)
MyAnimeList: odkaz
IMDB: odkaz
Obsah:
Tang San je jedním z nejlepších učedníků bojového umění rodu Tang a bezkonkurenčním když přijde na používání skrytých zbraní. Starší rodu mají velká očekávání ohledně jeho budoucnosti, přesto se Tang San zřekne tohoto života, když se rozhodne získat zakázané vědění rodu - čin trestaný smrtí. Spokojen se získanými vědomostmi, Tang San nevidí důvod dál žít a skočí z Hell's Peak, neví ovšem, že to nebude konec jeho existence.
Na Kontinentu Douluo přežívají silní. Každý člověk má vnitřního ducha a někteří můžou být rozvíjeni a posilňováni což poskytuje různé výhody. Ti co se s takovým duchem narodí se mohou stát Duchovními Mistry, což je jednou z nejprestižnějších profesí.
Tang San se reinkarnuje do tohoto zvláštního světa jako syn kováře. Ve věku 6-ti let podstoupí ceremonii Duchovních Mistrů a zjistí, že jeho duchem je Modro stříbrná květina - nejméně užitečný duch na světě. Na druhou stranu má Tang San mocnou duševní sílu. Společně se vzpomínkami na minulý život není jeho budoucnost vůbec pochmurná.
Seriál je oficiálně zveřejňován na Youtube. Zatím je dostupných 129 dílů a každou sobotu vychází nový. Snažila jsem se najít kolik dílů je zatím v plánu, ale bez úspěchu.
Oficiální playlist: odkaz
Opráski z historje
https://www.mall.tv/opraski-z-historje
Prosím o doplnění seriálu Opráski shistorje (Mall.tv). Děkuji
Zdravím a prosím o přidání Bonusfamiljen - Bonus family (IMDb) Díky
ahojte.poprosila by som o pridanie tohto seriálu
El desorden que dejas LINK
Prosím přidat Sci-Fi Chaos Walking. Děkuji.
_-0-_ napsal(a):
Prosím přidat Sci-Fi Chaos Walking. Děkuji.
to má byť film,nie? či sa niečo zmenilo?
Kahlan napsal(a):
to má byť film,nie? či sa niečo zmenilo?
Zjevně jsem se seknul. Sorry jako :-)
_-0-_ napsal(a):
Zjevně jsem se seknul. Sorry jako :-)
v pohode.stane sa...ja na ten film čakám už vyše roka =D