Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Není to film?
Já jsem tele. Máš pravdu, je to film, jsem se přehlídla a myslela, že tam vidím seriál, tak mi bylo divný, že tu ještě není. Pardon 🤦🏻♀️
Další poděkování předem za zařazení seriálu Simba: The King Lion 1995.
Ne, že by bylo o co stát, ale rozšíří to mapu seriálů/zemí, protože se na tvorbě (animacích) podílelo SEK Studio (SEVERNÍ KOREA).
Btw., TADY jsou uvedeny severokorejské seriály.
_-0-_ napsal(a):
Ne, že by bylo o co stát, ale rozšíří to mapu seriálů/zemí, protože se na tvorbě (animacích) podílelo SEK Studio (SEVERNÍ KOREA).
IMHO to zařazením pod Severní Koreu napatří. To studio pracovalo na 1000+ dalších věcech , včetně filmových Simpsonů a nic z toho není zařazený pod Severní Koreu. Je to jako když si outsourcuješ triky, do Indie, tak to taky z americkýho akčňáku neudělá indický film.
Well, tak tedy alespoň Squirrel and Hedgehog by měl být čistě severokorejský, stejně, jako další ze seznamu na WIKI.
Mapu tedy rozšířit lze :-)
_-0-_ napsal(a):
Well, tak tedy alespoň Squirrel and Hedgehog by měl být čistě severokorejský, stejně, jako další ze seznamu na WIKI.
Mapu tedy rozšířit lze :-)
Jo to tak vypadá i podle plakátu.
Fruiko napsal(a):
Jo to tak vypadá i podle plakátu.
Tady je to ještě jasnější:
Chtěla bych poprosit o přidání čínského seriálu Cross Fire z roku 2020.
Děkuji.
prosím o přidání Masterchef Česko: Souboj nejlepších
https://cs.wikipedia.org/wiki/MasterChef_%C4%8Cesko#MasterChef_%C4%8Cesko:_Souboj_nejlep%C5%A1%C3%ADch
Nenašla jsem tu dokumentární seriál Divadlo Na zábradlí (2018), domnívám se, že by tady být měl, prosím tedy o přidání. (https://www.csfd.cz/film/662327-divadlo-na-zabradli/prehled/) Díky.
Poprosím o Ministério do Tempo.