Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ivka22 napsal(a):
Už jsem svých pár titulků nahrála na titulky.com, takže to nejspíš jen oznámím u seriálu v komentářích... Přijde mi to jako nejschůdnější řešení, přestože bych je raději dávala sem. Nejschůdnější pro mě - ocením samozřejmě,když najdu link na oblíbené titulky raději tady, než nikde :)
No nevím, mě přijde schůdnější tohle. Minimálně těm, co nemají na titulky.com účet odpadne ona strašně otravná pětidenní lhůta na stažení (což je právě ten důvod, proč jsem nikdy titulky na titulky.com dávat nechtěla).
andromache napsal(a):
No nevím, mě přijde schůdnější tohle. Minimálně těm, co nemají na titulky.com účet odpadne ona strašně otravná pětidenní lhůta na stažení (což je právě ten důvod, proč jsem nikdy titulky na titulky.com dávat nechtěla).
Souhlasím. Osobně s tím nemám problém, jsem přihlášená (stejně jako tady zadarmo) a stahuju hned. Ale je pravda, že tam mám účet už dlouho. A stejně tak můžu titulky nahrávat na uloz-to, pokud by po tom někdo toužil... jen chci vědět, že uvedením odkazu jinam, nezpůsobím někomu další trable ;)
A - pochopila jsem to správně, že u jednotlivých seriálů není kolonka diskuze - jen tady to společné forum, kde to hned zapadne...?
Ivka22 napsal(a):
A - pochopila jsem to správně, že u jednotlivých seriálů není kolonka diskuze - jen tady to společné forum, kde to hned zapadne...?
Áno, přesně tak.. Proto jsem chtěla zavést tohle vlákno, kde by se nekecalo, jenom by se sem dávaly linky na ty titulky.. Což se mi zjevně moc nepovedlo :-/.
andromache napsal(a):
Jak vytáhnout staré titulky nevím... To je dotaz na Fruika a Megawira.. Možná bych se zkusila podívat, jestli nejsou tady (něco jako automatické uložiště titulků, ale napřed musí mít místo, odkud je může uložit).
Kdyby bylo potřeba tak starý titulky budu mít někde uložený.
andromache napsal(a):
Budete mít jistotu, že to tady je a ne čekat až to schválí admin na titulcích.. A nejsem jediná, kdo titulky dával primárně sem, to mi věř.. Takže kdo bude chtít titulky k Fire, hledat tady.
Ano, ja s tim problem nemam, ale pokud vyvojari fora resi nejaky imaginarni problem ve Velke Britanii a zrusili sekci titulky, tak radeji prestanete s titulkama? Treba Chicago Fire jsem videl do 9. dilu 8. serie, pokud byly titulky i na dalsi, tak uz je nestahnu.
Jestli jde jen o cekani nekolik dnu na titulky.com, tak si platim webhosting u WEDOSu a momentalne z nej vyuzivam jen email, klidne se muzeme domluvit a muzu je tam zatim umistovat a dat ke stazeni okamzite pro kazdeho.
Redmarx napsal(a):
Ano, ja s tim problem nemam, ale pokud vyvojari fora resi nejaky imaginarni problem ve Velke Britanii a zrusili sekci titulky, tak radeji prestanete s titulkama? Treba Chicago Fire jsem videl do 9. dilu 8. serie, pokud byly titulky i na dalsi, tak uz je nestahnu.
Jestli jde jen o cekani nekolik dnu na titulky.com, tak si platim webhosting u WEDOSu a momentalne z nej vyuzivam jen email, klidne se muzeme domluvit a muzu je tam zatim umistovat a dat ke stazeni okamzite pro kazdeho.
Tys prostě nepochopil to co chci. Já je nepřestanu dělat probohy na Olympu *facepalm*. Já jen říkám, že prvně budu házet link sem do fóra a časem dojde i na titulky.com.
Ivka22 napsal(a):
Už jsem svých pár titulků nahrála na titulky.com, takže to nejspíš jen oznámím u seriálu v komentářích... Přijde mi to jako nejschůdnější řešení, přestože bych je raději dávala sem. Nejschůdnější pro mě - ocením samozřejmě,když najdu link na oblíbené titulky raději tady, než nikde :)
Tak já počítám, že překladatelé by sem mohli házet odkazy právě i na titule, co hodí na titulky.com, že jo :) stačí si pozakládat vlákna k daným seriálům a je to... v prvním příspěvku jde mít naházené odkazy a vždy jen příspěvek editovat, když se vloží nové titule...
Ivka22 napsal(a):
Diskuze u seriálů bude, ale imho by stačilo tu pozakládat vlákna ve formátu Titulky - *název seriálu* a je to .-) přehledné pro všechny...
megawir napsal(a):
Tak já počítám, že překladatelé by sem mohli házet odkazy právě i na titule, co hodí na titulky.com, že jo :) stačí si pozakládat vlákna k daným seriálům a je to... v prvním příspěvku jde mít naházené odkazy a vždy jen příspěvek editovat, když se vloží nové titule...
V podstatě ano, akorát byla námitka, že se tam čeká 5 dní, než se dají nově uveřejněné titulky stáhnout - což nemůžu ani potvrdit, ani vyvrátit :)