Diskuzní fórum

TITULKY

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
4. 2. 2020 / 22:50:18 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Založit účet tady mi trvalo dvě minuty.. Založení účtu na titulky.com nechápu doteď. Kontrola nad titulky a tudíž i čekací lhůta je dneska zbytečnost.. už jenom proto, že v podstatě hned během hodiny po uploadu najdu ty samé titulky na opensubtitles.org... Navíc, tady proběhl instatní upload (pokud jsi měl status překladatele) a odpadalo zdlouhavé čekání na schvalování třetí strany.. Takže se na to buď vykašlat úplně, nebo tu dobu zkrátit na dva dny (jako to tam už jednou bylo). Ale ne prostě. Hádat se nebudu. Pro mě jsou titulky.com tou nejkrajnější možností a na tom si trvám.

A opět mystifikace. Proč? To, že něco neznáš, přeci není důvod, že si budeš vymýšlet, abys to mohla pomluvit, ne? Na titulky.com to ohledně schvalování funguje naprosto stejně jako to fungovalo na SZ. Buď se titulky schvalují, stejně jako zde, nebo má překladatel automatické schvalování, jako zde, a je tak ohledně titulků svým pánem.

andromache
4. 2. 2020 / 22:56:55 (před 4 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

A opět mystifikace. Proč? To, že něco neznáš, přeci není důvod, že si budeš vymýšlet, abys to mohla pomluvit, ne? Na titulky.com to ohledně schvalování funguje naprosto stejně jako to fungovalo na SZ. Buď se titulky schvalují, stejně jako zde, nebo má překladatel automatické schvalování, jako zde, a je tak ohledně titulků svým pánem.

No.. já si párkrát všimla, že na schvalování čekají i zavedení překladatelé...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
BuBBleS
4. 2. 2020 / 23:01:25 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

No.. já si párkrát všimla, že na schvalování čekají i zavedení překladatelé...

a to má být nějaký argument? tak si nejspíš nenapsali o automatické schvalování. nebo to nejsou zavedení překladatelé... já jsem zase párkrát četl, že někteří lidé viděli Yettiho.

andromache
4. 2. 2020 / 23:04:28 (před 4 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

a to má být nějaký argument? tak si nejspíš nenapsali o automatické schvalování. nebo to nejsou zavedení překladatelé... já jsem zase párkrát četl, že někteří lidé viděli Yettiho.

Jenže tys četl, že ho viděli, já to viděla :P :D. Tohle nevyřešíš. Já ty titulky budu dávat sem přes link, který pokud možno nepovede na titulky.com a už je na lidech, odkud si svoje titulky stáhnou. Period.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
BuBBleS
4. 2. 2020 / 23:10:07 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jenže tys četl, že ho viděli, já to viděla :P :D. Tohle nevyřešíš. Já ty titulky budu dávat sem přes link, který pokud možno nepovede na titulky.com a už je na lidech, odkud si svoje titulky stáhnou. Period.

tak když jsi to viděla, o jakého překladatele šlo? a o jaké titulky?

andromache
4. 2. 2020 / 23:12:36 (před 4 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

tak když jsi to viděla, o jakého překladatele šlo? a o jaké titulky?

No to je fakt dotaz na někoho s mojí pamětí.. Ale já si časem vzpomenu, neboj ;).

andromache
4. 2. 2020 / 23:28:17 (před 4 roky)
off

Ach jo, Fruiko s Megawirem mi sebrali nadpis příspěvku :D. No tak nic :D...

Pro všechny, kteří si nestihli stáhnout Fire S08E12 je tady link na titulky:

Chicago Fire S08E12

Zároveň to beru jako první pokus jak bych chtěla aby to tady fungovalo (a abych se tady jenom nehádala s Bubblessem, což jsem původně neměla vůbec v úmyslu).

Editováno: 2x | Naposledy: 6. 2. 2020 / 16:24:31
Alex2301
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
5. 2. 2020 / 15:55:38 (před 4 roky)
off

ďakujem za titulky

Keit
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
7. 2. 2020 / 19:23:56 (před 4 roky)
off

Adromache moc děkuji za titulky a za snahu! zeptám se.. Edna.cz?

andromache
7. 2. 2020 / 22:12:20 (před 4 roky)
off
Keit napsal(a):

Adromache moc děkuji za titulky a za snahu! zeptám se.. Edna.cz?

Co s nima :D? Ale jinak ani za nic.. Tamější komunita je děsná. Moc vysoké procento homofobů na můj vkus....