Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
andromache napsal(a):
Ach jo, Fruiko s Megawirem mi sebrali nadpis příspěvku :D. No tak nic :D...
Pro všechny, kteří si nestihli stáhnout Fire S08E12 je tady link na titulky:
Chicago Fire S08E12
Zároveň to beru jako první pokus jak bych chtěla aby to tady fungovalo (a abych se tady jenom nehádala s Bubblessem, což jsem původně neměla vůbec v úmyslu).
Díky za titulky, šlo by sem hodit odkaz i na díl 11, nestihla jsem je stáhnout :-(
Billy napsal(a):
Díky za titulky, šlo by sem hodit odkaz i na díl 11, nestihla jsem je stáhnout :-(
Chicago Fire S08E11 ;).
Verzi už si vyber podle své chuti :-)
Chicago.Fire.S08E13.HDTV.x264-SVA
Enjoy ;).
Diky, vidim, ze na opensubtitles je i Chicago Fire E10, kterou jsem taky nestihl stahnout pred ukoncenim titulku tady. Muzu koukat dal.
Jen se chci zeptat, ten kolega, ktery precasovaval titulky na WEBRip se na to vykaslal? (Precasuju si to sam a pripadne to sem potom muzu nahodit, ptam se, abych s tim nemel zbytecnou praci, pokud uz to delal nekdo jiny.)
Redmarx napsal(a):
Diky, vidim, ze na opensubtitles je i Chicago Fire E10, kterou jsem taky nestihl stahnout pred ukoncenim titulku tady. Muzu koukat dal.
Jen se chci zeptat, ten kolega, ktery precasovaval titulky na WEBRip se na to vykaslal? (Precasuju si to sam a pripadne to sem potom muzu nahodit, ptam se, abych s tim nemel zbytecnou praci, pokud uz to delal nekdo jiny.)
Tak to opravdu netuším... Musel by ses zeptat jeho ;).
Dobře musím uznat že seriálzone jsem co se týče titulků používala více a Titulky.com jen málo kdy , ale taky se tam jen přihlásíte třeba přes FB a můžete stahovat nové titulky. To s toho důvodu že si tady odkliknu episodu . Navnadím se na další seriál.Je to tady trochu malí svět pro závisláky seriálu tenhle web jsem si rychle zamilovala. Ale jestli tady nebudou titulky ( bože kdyby se nesměli nikde dávat ) tak jsem dost nahraná a tím pádem weby jsou k ničemu ( pro mě :D ) Už jen to že teď vlastně ani nevím jestli se budu moc podívat na Chicago PD protože nevím jestli s tím nesekli nebo nevím. Je nejhorší že fakt dávám přednost seriálum který na Netflixu a HBO ( které si platím ) nejsou.
Zdravím, budou prosím někde k dohledání taky cz titulky na Chicago PD (7. řada od 10. dílu)?
zena52 napsal(a):
Zdravím, budou prosím někde k dohledání taky cz titulky na Chicago PD (7. řada od 10. dílu)?
Tak Desítka ještě hotová ani nebyla :-). Až to MissLiz někam uploaduje, k dohledání to bude ;). A jestli chceš slovenské, tak ty jsou na titulky.com.
zena52 napsal(a):
Titulky na 10. díl byly zveřejněny ještě na staré SZ, takže jestli je nemáš, tak napiš a já ti je pošlu. Co se týče zbývajících dílů, tak titulky určitě budou a budu to dělat podobným stylem jako andromache.
MissLiz napsal(a):
Titulky na 10. díl byly zveřejněny ještě na staré SZ, takže jestli je nemáš, tak napiš a já ti je pošlu. Co se týče zbývajících dílů, tak titulky určitě budou a budu to dělat podobným stylem jako andromache.
Aha, tak to se omlouvám za mystifikaci, já zapoměla, že desítku už jsi stihla ještě na starou verzi :-). Pardon :-).