Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pro zájemce o titulky k 9-1-1: Lone Star - titulky k prvnímu dílu jsou ZDE
MissLiz napsal(a):
Díky moc :-).
MissLiz napsal(a):
Děkuji za titulky, seriál parádní. Budete pokračovat v překladu?
kneznaL napsal(a):
Děkuji za titulky, seriál parádní. Budete pokračovat v překladu?
Ano, už se pracuje na 2. dílu.
MissLiz napsal(a):
Ano, už se pracuje na 2. dílu.
Tak to je super :-) Díky.
Děkuji moc za titulky k Chicago fire. Jen jsem se chtěla zeptat, kdy tak budou titulky k Chicagu p.d. ? :)
Nepročetl jsem celou tuto diskuzi, ale napadá mě, nebylo by lepší založit diskuzní téma u každého kokrétního seriálu, kde by autor titulků psal, že titulky na díl SxxEyy je hotový? Protože to pak bude tady ta diskuze příšerně přemrštěná a člověk už v ní nic nenajde :(
A aby se nemuselo odkazovat na konkrétní weby, tak by je nahrával na ostatní standardní weby, které všichni bez tak používáme a víme o nich.
Btw. MacGyver 2016 S04E01 je už pár dní hotovo a S04E02 je na 50%.
Richard Ježek napsal(a):
Nepročetl jsem celou tuto diskuzi, ale napadá mě, nebylo by lepší založit diskuzní téma u každého kokrétního seriálu, kde by autor titulků psal, že titulky na díl SxxEyy je hotový? Protože to pak bude tady ta diskuze příšerně přemrštěná a člověk už v ní nic nenajde :(
A aby se nemuselo odkazovat na konkrétní weby, tak by je nahrával na ostatní standardní weby, které všichni bez tak používáme a víme o nich.
Btw. MacGyver 2016 S04E01 je už pár dní hotovo a S04E02 je na 50%.
No jako můj původní plán byl mít tohle téma jenom pro odkazy na titulky, jenomže pak tady do toho všichni začali kecat a navíc Fruiko zrušil nadpisy na příspěvcích... Jinak o Macovi S04E01 vím, a díky za info ohledně 4x02 :-).