Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Richard Ježek napsal(a):
Nepročetl jsem celou tuto diskuzi, ale napadá mě, nebylo by lepší založit diskuzní téma u každého kokrétního seriálu...
Bylo, ale pod jednotlivými seriály zatím diskuze nefungují ;)
Ivka22 napsal(a):
Bylo, ale pod jednotlivými seriály zatím diskuze nefungují ;)
Bohužel se nemůžu rozkrájet. :-/ Ale doufám, že je vidět, že furt něco dělám. A to na každou viditelnou změnu je dalších 10 neviditelných a případných oprav chyb.
andromache napsal(a):
... a navíc Fruiko zrušil nadpisy na příspěvcích...
Si drtivá většina chválila!
NÁVRH
Než se teda dokopu k diskuzím u seriálů, případně dalším věcem, tak to udělat celý okruh titulky a tam by si každý dle potřeb založil vlákno s názvem seriálu? Zároveň by se dalo do úvodního příspěvku psát stavy a tak?
Fruiko napsal(a):
Si drtivá většina chválila!
To jako vážně :D? Jako já to nepoužívala, ale zrovna tady by se to hodilo :-).
Fruiko napsal(a):
NÁVRH
Než se teda dokopu k diskuzím u seriálů, případně dalším věcem, tak to udělat celý okruh titulky a tam by si každý dle potřeb založil vlákno s názvem seriálu? Zároveň by se dalo do úvodního příspěvku psát stavy a tak?
Stav překladu já řeším přes Timeline, když už tady teda je, ale tak proč ne ;). Akorát se mi nechce běhat pokaždé ke druhému kompu, když budu chtít začít překládat :D.
andromache napsal(a):
Stav překladu já řeším přes Timeline, když už tady teda je, ale tak proč ne ;). Akorát se mi nechce běhat pokaždé ke druhému kompu, když budu chtít začít překládat :D.
No každopádně tady máte nepopsaný list papíru. :-)
Fruiko napsal(a):
Bohužel se nemůžu rozkrájet. :-/ Ale doufám, že je vidět, že furt něco dělám. A to na každou viditelnou změnu je dalších 10 neviditelných a případných oprav chyb.
Já to chápu :) Díky za tu novou sekci na foru...
Ahojky, jak to vypada s titulky k Chicago PD (od 11 dilu vys) ? Dekuji :)
tamkanova napsal(a):
Ahojky, jak to vypada s titulky k Chicago PD (od 11 dilu vys) ? Dekuji :)
Viz tady ;)