Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj,nemohu po aktualizaci SZ najit oddělení “chci vidět" a taky serialy, ktere jsem zkoukla uz celé. Ztracim se na nove berzi jak nikdy v životě.
anezka04 napsal(a):
Ahoj,nemohu po aktualizaci SZ najit oddělení “chci vidět" a taky serialy, ktere jsem zkoukla uz celé. Ztracim se na nove berzi jak nikdy v životě.
Profil -> menu uživatele -> chci vidět
Profil -> menu uživatele -> oblíbené/sledované a kliknout na "dokoukaných" nebo Profil -> menu uživatele -> statistiky
Ahoj vsem, nemohu po aktualizaci najit sekci titulky. Poradite mi nekdo nebo jsem uplne tupej?
lost.unit.9999 napsal(a):
Ahoj vsem, nemohu po aktualizaci najit sekci titulky. Poradite mi nekdo nebo jsem uplne tupej?
Z jistých důvodů tu aktuálně nejsou a ani se neví, kdy se to vyřeší. Další info např. tady.
Takže titulky tu už možná ani nebudou? Jako by nestačilo jak tragicky a nepřehledně dnes ten web vypadá.
Dobrý den, rozhodně nejsem žádný nováček, ale nemohu objevit giftshop, který vždy býval v záhlaví stránky a teď ho tam nemám. Zobrazuji si serialzone na PC, ne na mobilu. Je snad přemístěný jinam? Děkuji.
ufonka napsal(a):
Dobrý den, rozhodně nejsem žádný nováček, ale nemohu objevit giftshop, který vždy býval v záhlaví stránky a teď ho tam nemám. Zobrazuji si serialzone na PC, ne na mobilu. Je snad přemístěný jinam? Děkuji.
Giftshop zatím není implementovaný.
Ahoj chci se zeptat nikde nemohu najít seznam kde byly veškeré Zrušené/Prodloužené seriály .
Díky
Nicko napsal(a):
Ahoj chci se zeptat nikde nemohu najít seznam kde byly veškeré Zrušené/Prodloužené seriály .
Díky
Ahoj, prozatím není, ale pracuje se na něm. Zatím si na timeline můžeš vyfiltrovat oznámení zrušeno/prodlouženo.