Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nicko tohle zrovna bude velmi brzy. Snad v průběhu týdne.
ahoj, omlouvam se jestly pisu kam nemam, mohl by my nekdo poradit, nemuzu si vzpomenout na meno serialu, byl o holce co kdyz neco zjistila tak se to v nejak v jejim mozku ukazalo jako ze uz je to davna minulost, prvni dil je o tom ze ji reknou ze jeji "otec, opatrovnik" zemrel, ona neni vubec smutna protoze uz je to pro ni davna minulost. netusim jak se dostane k tomu -) zacne pomahat s vysetrovanim pomoci nejaeho prisroje kam se ponori a diva se na minulost ruznych zlocinu a pak je s pomoci resi
metrixkita napsal(a):
Ahojte, nemuzu najit jak smazat profil. V podminkach pouziti je napsano, ze je to v sekci nastaveni, ale zadna moznost smazat profil se tam nenachazi.
Jestli ho chceš smazat pošli mi zprávu.
Lukáš Blacha napsal(a):
doslova nevím jak pustit seriál protože se mi nic neobjeví
Ahojte, nie som nováčik, ale dlhšie som tu nebola, prosím vás ako pridám seriál do "chci vidět"? Je to to oko pri seriáli? A má byť modré, alebo šedé keď je stlačené? totiž, omylom som si tam pridala seriál a teraz mi nejde ho odstrániť.
timiii5 napsal(a):
Ahojte, nie som nováčik, ale dlhšie som tu nebola, prosím vás ako pridám seriál do "chci vidět"? Je to to oko pri seriáli? A má byť modré, alebo šedé keď je stlačené? totiž, omylom som si tam pridala seriál a teraz mi nejde ho odstrániť.
Ahoj, ano, je to ikonka oka (vedle ní je +, to je přidání do watchlistu do sledovaných). Když je oko šedé, seriál máš přidaný do Chci vidět, když je modré, tak ho v seznamu nemáš :)
Ahoj,všimnul si někdo,že už týden nefunguje EDNA.cz? Výborný konkurenční web. Byly tam aktuální zprávy o nových seriálech,a někdy možno stáhnout i titulky. Možná proto jej stopli. Znáte někdo podobné stránky? Kdysi jsem používal CW stránky, na přesný název si navzpomenu.Byl určený pouze pro seriály společnosti CW.