Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pár čísel o Mladé frontě a.s., resp. o WEBech a doménách které vlastní (včetně Edny) je ►TADY◄.
Ahoj, nebývala tu funkce, že se podívám, kdy jsem hodnotila danou epizodu? Já mám pocit, že na starém serialzone to bylo a tady to nikde nemůžu najít, díky za radu
Pepka napsal(a):
Ahoj, nebývala tu funkce, že se podívám, kdy jsem hodnotila danou epizodu? Já mám pocit, že na starém serialzone to bylo a tady to nikde nemůžu najít, díky za radu
Pokud vím, datum hodnocení se objeví na profilu konkrétní epizody. (Anebo tady ještě je přehled odškrtnutých epizod po měsících.)
Litocha napsal(a):
Pokud vím, datum hodnocení se objeví na profilu konkrétní epizody. (Anebo tady ještě je přehled odškrtnutých epizod po měsících.)
moc děkuju, byla jsem slepá
Ahoj, na původní verzi jsem snadno vyhledala seriály podle žánru, ale tady to nejde, nová verze mi v tomto nějak nevychází vstříc. Prosím neříkejte, že jsem odkázaná jen na čsfd?
ohayosora77 napsal(a):
Ahoj, na původní verzi jsem snadno vyhledala seriály podle žánru, ale tady to nejde, nová verze mi v tomto nějak nevychází vstříc. Prosím neříkejte, že jsem odkázaná jen na čsfd?
Hola, filtr ve vyhledávání je i na žánry nebo je myšleno ještě něco jiného?