Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Po upgradu (se kterým se pomalu sžívám, přesto jsem zatím nepřivykl) chybí možnost podívat se na výsledky Postergame z minulého týdne. Je to chyba, či už to nebude?
Díky
libor42 napsal(a):
Po upgradu (se kterým se pomalu sžívám, přesto jsem zatím nepřivykl) chybí možnost podívat se na výsledky Postergame z minulého týdne. Je to chyba, či už to nebude?
Díky
Není to dodělané, ale bude, snad do konce tohoto kola.
Nechci otravovat, ale docela mi chybí Kámen, nůžky, papír... :-(
Bude někdy, nebo už se s tím nepočítá? Nikde jsem o tom zatím nenašla ani ťuk.
Silcasiles napsal(a):
Pop pravdě ten jsem chtěl už zrušit. Skoro nikdo nehrál na rozdíl od ostatních her.
Fruiko napsal(a):
Pop pravdě ten jsem chtěl už zrušit. Skoro nikdo nehrál na rozdíl od ostatních her.
No tak jo, svět se nezboří, když tohle nebude. Sice nemám pocit, že bych hrála sama, ale je fakt, že to bylo pořád několik stejných lidí.
Byl to takový relax, dík za něj, najdu si teda něco jiného. :)
Silcasiles napsal(a):
Zdravím, neviem ci to tu niekde na webe uz neodznelo, tak ak hej, sorry. Co sa stalou s tipovackou, ktory serial prezije? neviem presne ako sa to volalo, na zaciatku sezony sme tipovali jak, ktory dopadne...
madison2285 napsal(a):
Zdravím, neviem ci to tu niekde na webe uz neodznelo, tak ak hej, sorry. Co sa stalou s tipovackou, ktory serial prezije? neviem presne ako sa to volalo, na zaciatku sezony sme tipovali jak, ktory dopadne...
Bude. Předěláváme ji do jiného systému, aby byla víc flexibilnější.
Fruiko napsal(a):
Bude. Předěláváme ji do jiného systému, aby byla víc flexibilnější.
Diky, a bude aj to ako sme uz natipovali?neviem ako sa tomu nadava po IT-cky
madison2285 napsal(a):
Diky, a bude aj to ako sme uz natipovali?neviem ako sa tomu nadava po IT-cky
Data uložený mám, ale budu je muset převést do nového systému, takže to bude chvíli trvat. Nový ročník by měl být už v novém (otázka je jak a kdy, protože koronavirus asi trochu změní to jak vše probíhalo - aktuálně se nové piloty netočí, takže těžko říct, co se bude dít), starší postupně dopřevedu.