Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jelikož diskuze pod článkem s informací o změně se trochu rozrostla a pod články není z jistých důvodů stránkování, tak se ji pokusím přesměrovat sem.
Pokud nechcete číst celou diskuzi pod článkem, tak rychlý souhrn.
- Dark mode bude
- Widgety budou
- Vlastně většina toho co není, bude - co plánujeme přidat je v mém Todo, případně tam na nás můžete řvát další věci
- Titulky nebudou, dokud nedořešíme nějaké právní potíže okolo nich (dá se čekat, že to bude trvat), zatím se lidi domlouvají ve fóru okolo titulků, co byly jen tady
- Nová verze musela být vypuštěna z jistých důvodů i když se vám zdá nedodělaná
- Nejde-li vám výzva, mačkejte CTRL+F5 dokud si to nerozmyslí
Přidala bych rovnou odkazy, ať to lidi nemusí zdlouhavě hledat ve fóru:
- Fruikovo Todo aneb co je v plánu dodělat
- titulky
DARK mode:
Pracujeme na něm, nedělejte žádná řešení na koleni, v systému pořád přidáváme nové věci a měníme, nedokázali byste pokrýt všechno. Vydržte.
Pokud potřebujete nutně tmavou verzi okamžitě, přidejte si do prohlížeče toto rozšíření, umí měnit jakýkoliv web na tmavou verzi. není to dokonalé, ale jako dočasné řešení rozhodně funkční.
Zdravim, neplánujete appku na ios a andorid?
EDIT: Prípadna integracia z KODI a cinemastream? (watchlist..)
Apofis napsal(a):
Aplikace teď v plánu není, plně se soustředíme na vývoj webové verze, která by měla šlapat na čemkoliv rozumném.
Apofis napsal(a):
Ale to KODI mě zajímá. Pokud je tady někdo, kdo má zkušenosti s nějakým vývojem, tak bych si o tom rád popovídal.
Fruiko napsal(a):
Ale to KODI mě zajímá. Pokud je tady někdo, kdo má zkušenosti s nějakým vývojem, tak bych si o tom rád popovídal.
Ja prave len upravujem pluginy ale este som nepisal plugin... ale mam predstavu napriklad na SC po zhliadnutí filmu automaticky označí dieľ na SerialZone. Pouzivam nieco podobne teraz na takt ale skorej by som chcel podporvať CZ/SK ako na zahraničnom portále.
Teda až po tomhle příspěvku jsem si všiml, že vlastně žádné reklamy nevidím.
Na SZ jsem měl od jejího vzniku vždy adblock vypnutý, teď nevím proč byl zaplý. Možná by to chtělo i nějaké info/doporučení k vypnutí adblocku. Tedy něco nenásilného. Nebylo tu dřív něco takového? Mám za to, že ano.
Teď jsem to zkusil a když adblock zapnu, tak žádné upozornění o používání adblocku nevidím.
BuBBleS napsal(a):
Teda až po tomhle příspěvku jsem si všiml, že vlastně žádné reklamy nevidím.
Na SZ jsem měl od jejího vzniku vždy adblock vypnutý, teď nevím proč byl zaplý. Možná by to chtělo i nějaké info/doporučení k vypnutí adblocku. Tedy něco nenásilného. Nebylo tu dřív něco takového? Mám za to, že ano.
Teď jsem to zkusil a když adblock zapnu, tak žádné upozornění o používání adblocku nevidím.
Bylo tu: DON'T BE EVIL! VYPNI ADBLOCK
ragelly napsal(a):
Přidala bych rovnou odkazy, ať to lidi nemusí zdlouhavě hledat ve fóru:
- Fruikovo Todo aneb co je v plánu dodělat
- titulky
Awww, díky za odkaz na můj hokus pokus :-).