Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
12. 2. 2020 / 10:24:41 (před 4 roky)
off

Tak už si pomalu zvykám a mám to celé již lépe "osahané". Líbí se mi výpis seriálů - Brzy vypukne, žluté vlaječky u pilotů mě přehledně odkazují na všechny novinky. Dále pak na hlavní stránce dole -Tvoje témata a Kde to žije- bezva přímý přístup. U filtru seriálů oceňuji nastavení možnosti filtrace od počtu lidí co hodnotili seriál a zavedení statusu seriálu. U her se mi líbí, že to hází zelenou vlaječku, když mám ten den splněno. U watchlistu se mi opravdu zamlouvá podpora binge-watchingu, to je skvělá věc. A Timeline považuji za dobrý nápad. Přistává mi tam, co mí přátelé chtějí sledovat, či ohodnotili v aktuálním čase, aniž bych jim musela lézt na profil.) Tímto se omlouvám lidem, co jsem si je dala do přátel, jste tam proto, že jsem usoudila, že máme v něčem podobný vkus a že vyhrabáváte seriály, kterých si třeba nevšimnu. No a pak vás šmíruju a opičím se. Zpět ke stránkám...Nedostatků má tahle verze ještě hromadu, ale chtěla jsem vyzdvihnout věci, které se mi líbí, ať je nějaká pozitivní motivace.)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
12. 2. 2020 / 10:45:16 (před 4 roky)
off
proobacz napsal(a):

Nedostatků má tahle verze ještě hromadu, ale chtěla jsem vyzdvihnout věci, které se mi líbí, ať je nějaká pozitivní motivace.)

Sem s nima. I když to možná někdy nevypadá, tak je vyhodnocujeme a pokud uznáme, že máte pravdu snažíme se v nejkratším čase napravit.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
proobacz
12. 2. 2020 / 12:39:38 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Sem s nima. I když to možná někdy nevypadá, tak je vyhodnocujeme a pokud uznáme, že máte pravdu snažíme se v nejkratším čase napravit.

Tak nejdůležitější nedostatky máš již uvedené v tom seznamu na první stránce.) Ale některé drobnosti ještě zmíním. Na profilu, když jsou vidět poslední trofeje v řadě, po najetí myší není vidět popisek, to až když se rozklikne celý seznam. To samé, když půjdu na návštěvu na cizí profil. Při filtraci seriálů se nezobrazuje kolik lidí seriál hodnotilo. To se zobrazí, až když konkrétní seriál rozkliknu.

Fruiko
12. 2. 2020 / 14:46:04 (před 4 roky)
off
proobacz napsal(a):

Tak nejdůležitější nedostatky máš již uvedené v tom seznamu na první stránce.) Ale některé drobnosti ještě zmíním. Na profilu, když jsou vidět poslední trofeje v řadě, po najetí myší není vidět popisek, to až když se rozklikne celý seznam. To samé, když půjdu na návštěvu na cizí profil. Při filtraci seriálů se nezobrazuje kolik lidí seriál hodnotilo. To se zobrazí, až když konkrétní seriál rozkliknu.

Trofeje popsány.

Nighters
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 2. 2020 / 22:03:22 (před 4 roky)
off

U některých trofejí je napsáno: Čím víc hvězdiček, tím lepší tip. Ale teď už to nejsou hvězdičky, ale kolečka.

proobacz
12. 2. 2020 / 22:03:27 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Trofeje popsány.

Děkuji a také za barevnou lištu procentuálního hodnocení u seriálů.)

Fruiko
12. 2. 2020 / 22:09:56 (před 4 roky)
off
Nighters napsal(a):

U některých trofejí je napsáno: Čím víc hvězdiček, tím lepší tip. Ale teď už to nejsou hvězdičky, ale kolečka.

Detaily. :D

Katka Mrkvicová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 2. 2020 / 09:06:07 (před 4 roky)
on

Nejspíš už se někdo ptal a stoprocentně tu nějaká odpověď proběhla,jenže já ji nemohu najít a proto se ptám znovu. Kam zmizela sekce titulků ?? Konkrétně třeba ta od všech seriálů z Chicaga.. ?? Myslela jsem že mi telefon zobrazuje stránky v omezeném rozlišení,ale ani ani tady doma na pc jsem nic neobjevila.

MissLiz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
13. 2. 2020 / 09:53:04 (před 4 roky)
off
Katka Mrkvicová napsal(a):

Nejspíš už se někdo ptal a stoprocentně tu nějaká odpověď proběhla,jenže já ji nemohu najít a proto se ptám znovu. Kam zmizela sekce titulků ?? Konkrétně třeba ta od všech seriálů z Chicaga.. ?? Myslela jsem že mi telefon zobrazuje stránky v omezeném rozlišení,ale ani ani tady doma na pc jsem nic neobjevila.

Co se týče konkrétně Chicago titulků, tak andromache na ně založila vlákno na fóru, kde zatím můžeš najít jen její Fire. Nicméně já na PD poctivě pracuju a během víkendu se tam snad něco objeví.

frozennort11
VIP | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
13. 2. 2020 / 15:22:21 (před 4 roky)
off

zdravim je aj spat resetovanie hodnoteni epizod serialov lebo nejak to neviem najst