Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
13. 2. 2020 / 18:18:26 (před 4 roky)
on
frozennort11 napsal(a):

zdravim je aj spat resetovanie hodnoteni epizod serialov lebo nejak to neviem najst

Doplnil jsem.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
13. 2. 2020 / 21:07:21 (před 4 roky)
off

Bylo by možné zavést možnost odesílat komenty k příspěvkům na timeline po zmáčknutí klávesy "enter" a začínat nový odstavec pomocí "shift/ctrl + enter"?
Nebo aspoň přidat možnost si tohle zvolit v nastavení, já a moje lenost bychom to rozhodně uvítaly.

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Fruiko
13. 2. 2020 / 21:42:37 (před 4 roky)
on
phoebess napsal(a):

Bylo by možné zavést možnost odesílat komenty k příspěvkům na timeline po zmáčknutí klávesy "enter" a začínat nový odstavec pomocí "shift/ctrl + enter"?
Nebo aspoň přidat možnost si tohle zvolit v nastavení, já a moje lenost bychom to rozhodně uvítaly.

Really? To budeš asi muset založit hnutí, protože já to nesnáším, když to někde je, takže moje motivace to dělat, se změní, jen když za to bude lobovat výrazně víc lidí.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
13. 2. 2020 / 21:52:10 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Really? To budeš asi muset založit hnutí, protože já to nesnáším, když to někde je, takže moje motivace to dělat, se změní, jen když za to bude lobovat výrazně víc lidí.

Já to taky nerada :D. Takže ode mě lobing nečekej :D

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
13. 2. 2020 / 21:52:27 (před 4 roky)
off
phoebess napsal(a):

Jen to ne! :'D

Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
14. 2. 2020 / 05:51:26 (před 4 roky)
off

Vždycky když někde poprvé píšu příspěvek, tak mám trauma z toho udělat nový odstavec. Jako, pokud to bude nastavitelné, tak pro mě za mě, ale aby to tak bylo nastavené automaticky, to neee.

PS: I tady, když jsem psala poprvé příspěvek na timeline, tak jsem se modlila ke všem svatým, aby se to neodeslalo dřív než je zdrávo :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
14. 2. 2020 / 08:11:06 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Odesílat na enter není ideální nápad, kor když nemáme editaci nebo mazání :)
Osobně to taky nemám rád, enter je prostě řádek / odstavec...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
14. 2. 2020 / 09:31:05 (před 4 roky)
off

Ahoj. Nešlo by povolit full screen pro youtube i v článcích? :D Příklad: odkaz
Prosím.

Fruiko
14. 2. 2020 / 10:03:14 (před 4 roky)
on
singularita napsal(a):

Ahoj. Nešlo by povolit full screen pro youtube i v článcích? :D Příklad: odkaz
Prosím.

Zkusím, ale si tam dávají autoři sami embed přímo do článku.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
14. 2. 2020 / 11:00:27 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Odesílat na enter není ideální nápad, kor když nemáme editaci nebo mazání :)
Osobně to taky nemám rád, enter je prostě řádek / odstavec...

Někdy je to odesílání enterem na zabití, ale někdy je to zas rychlejší, což se dá využít spíš v chatu než na timeline, ale i tak pořád odesílám odstavce shift+enter. Bezpečnostní zvyk. :D

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020