Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
frozennort11 napsal(a):
zdravim je aj spat resetovanie hodnoteni epizod serialov lebo nejak to neviem najst
Doplnil jsem.
Bylo by možné zavést možnost odesílat komenty k příspěvkům na timeline po zmáčknutí klávesy "enter" a začínat nový odstavec pomocí "shift/ctrl + enter"?
Nebo aspoň přidat možnost si tohle zvolit v nastavení, já a moje lenost bychom to rozhodně uvítaly.
phoebess napsal(a):
Bylo by možné zavést možnost odesílat komenty k příspěvkům na timeline po zmáčknutí klávesy "enter" a začínat nový odstavec pomocí "shift/ctrl + enter"?
Nebo aspoň přidat možnost si tohle zvolit v nastavení, já a moje lenost bychom to rozhodně uvítaly.
Really? To budeš asi muset založit hnutí, protože já to nesnáším, když to někde je, takže moje motivace to dělat, se změní, jen když za to bude lobovat výrazně víc lidí.
Fruiko napsal(a):
Really? To budeš asi muset založit hnutí, protože já to nesnáším, když to někde je, takže moje motivace to dělat, se změní, jen když za to bude lobovat výrazně víc lidí.
Já to taky nerada :D. Takže ode mě lobing nečekej :D
phoebess napsal(a):
Jen to ne! :'D
Vždycky když někde poprvé píšu příspěvek, tak mám trauma z toho udělat nový odstavec. Jako, pokud to bude nastavitelné, tak pro mě za mě, ale aby to tak bylo nastavené automaticky, to neee.
PS: I tady, když jsem psala poprvé příspěvek na timeline, tak jsem se modlila ke všem svatým, aby se to neodeslalo dřív než je zdrávo :D
Fruiko napsal(a):
Odesílat na enter není ideální nápad, kor když nemáme editaci nebo mazání :)
Osobně to taky nemám rád, enter je prostě řádek / odstavec...
Ahoj. Nešlo by povolit full screen pro youtube i v článcích? :D Příklad: odkaz
Prosím.
singularita napsal(a):
Ahoj. Nešlo by povolit full screen pro youtube i v článcích? :D Příklad: odkaz
Prosím.
Zkusím, ale si tam dávají autoři sami embed přímo do článku.
megawir napsal(a):
Odesílat na enter není ideální nápad, kor když nemáme editaci nebo mazání :)
Osobně to taky nemám rád, enter je prostě řádek / odstavec...
Někdy je to odesílání enterem na zabití, ale někdy je to zas rychlejší, což se dá využít spíš v chatu než na timeline, ale i tak pořád odesílám odstavce shift+enter. Bezpečnostní zvyk. :D