Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
17. 2. 2020 / 13:32:35 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Smazat cache je první věc :) Druhá - prosím o info, na čem přesně to je, telefon a jaký prohlížeč (a jestli nemáš nějaký zoom případně)...protože tohle by dělat už dávno nemělo...

Na to si dávám pozor :). Android (samsung a50), google chrome. Normálně je to samozřejmě v pořádku, jen tohle je moc dlouhé asi.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
17. 2. 2020 / 14:21:11 (před 4 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Na to si dávám pozor :). Android (samsung a50), google chrome. Normálně je to samozřejmě v pořádku, jen tohle je moc dlouhé asi.

No není, o to jde :) tam to řádkování máš špatně, ty mezery mezi řádky takhle byly kdysi, ale už nejsou. Mám Samsung, Android, Chrome. Vše OK. Proto jsem se ptal na cache...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
honzzicek
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 2. 2020 / 21:34:58 (před 4 roky)
off

Mezi horní lištou a obsahem na stránce je velký bílý pruh kde nic není, je to normální nebo je chyba u mě?

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
21. 2. 2020 / 23:40:43 (před 4 roky)
off

Plánuje se do budoucna zobrazování toho, co člověk navrhl k přidání a jestli to bylo schváleno?

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
22. 2. 2020 / 00:59:13 (před 4 roky)
on
honzzicek napsal(a):

Mezi horní lištou a obsahem na stránce je velký bílý pruh kde nic není, je to normální nebo je chyba u mě?

Ctrl + F5 by mohlo pomoci.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Fruiko
22. 2. 2020 / 00:59:39 (před 4 roky)
on
janulam11 napsal(a):

Plánuje se do budoucna zobrazování toho, co člověk navrhl k přidání a jestli to bylo schváleno?

Plánuje. Při neschválení mám v plánu i notifikaci.

honzzicek
22. 2. 2020 / 07:12:29 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Ctrl + F5 by mohlo pomoci.

Tak nepomohlo, ale vyresil jsem to. Bylo to misto, kde se zobrazuje reklama ale skryval ji ad block. Uz jsem jej na serialzone vypnul at z toho alespon neco malo mate.

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
22. 2. 2020 / 08:48:01 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Plánuje. Při neschválení mám v plánu i notifikaci.

Bezva.

honzzicek
22. 2. 2020 / 09:09:59 (před 4 roky)
off

Napadly me dalsi dve veci na zlepseni. V mobilni verzi tady na foru mi chybi moznost u delsich diskuzi (treba tady) preskocit rovnou na posledni stranku, mam tu jen moznosti predchozi a nasledujici. Mozna jsem jen slepy. A druha vec - slo by nejak udelat, abych po pouziti vyhledani ve vysledcich vyhledavani mezi serialy videl, ktere jsem uz hodnotil? Abychom si rozumeli - dam vyhledat napriklad slovo trabant. Najde mi to tri serialy s trabanty. Vedle nazvu vidim sedive kolecko s procenty hodnoceni. Neslo by treba, aby u serialu ktery jsem uz ohodnotil bylo sedive kolecko treba zelene nebo jinak zvyraznene? Diky

Fruiko
22. 2. 2020 / 10:16:19 (před 4 roky)
on
honzzicek napsal(a):

Napadly me dalsi dve veci na zlepseni. V mobilni verzi tady na foru mi chybi moznost u delsich diskuzi (treba tady) preskocit rovnou na posledni stranku, mam tu jen moznosti predchozi a nasledujici. Mozna jsem jen slepy. A druha vec - slo by nejak udelat, abych po pouziti vyhledani ve vysledcich vyhledavani mezi serialy videl, ktere jsem uz hodnotil? Abychom si rozumeli - dam vyhledat napriklad slovo trabant. Najde mi to tri serialy s trabanty. Vedle nazvu vidim sedive kolecko s procenty hodnoceni. Neslo by treba, aby u serialu ktery jsem uz ohodnotil bylo sedive kolecko treba zelene nebo jinak zvyraznene? Diky

To by asi oboje šlo.