Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
megawir napsal(a):
Smazat cache je první věc :) Druhá - prosím o info, na čem přesně to je, telefon a jaký prohlížeč (a jestli nemáš nějaký zoom případně)...protože tohle by dělat už dávno nemělo...
Na to si dávám pozor :). Android (samsung a50), google chrome. Normálně je to samozřejmě v pořádku, jen tohle je moc dlouhé asi.
Drunk_Queen napsal(a):
Na to si dávám pozor :). Android (samsung a50), google chrome. Normálně je to samozřejmě v pořádku, jen tohle je moc dlouhé asi.
No není, o to jde :) tam to řádkování máš špatně, ty mezery mezi řádky takhle byly kdysi, ale už nejsou. Mám Samsung, Android, Chrome. Vše OK. Proto jsem se ptal na cache...
Mezi horní lištou a obsahem na stránce je velký bílý pruh kde nic není, je to normální nebo je chyba u mě?
Plánuje se do budoucna zobrazování toho, co člověk navrhl k přidání a jestli to bylo schváleno?
honzzicek napsal(a):
Mezi horní lištou a obsahem na stránce je velký bílý pruh kde nic není, je to normální nebo je chyba u mě?
Ctrl + F5 by mohlo pomoci.
janulam11 napsal(a):
Plánuje se do budoucna zobrazování toho, co člověk navrhl k přidání a jestli to bylo schváleno?
Plánuje. Při neschválení mám v plánu i notifikaci.
Fruiko napsal(a):
Ctrl + F5 by mohlo pomoci.
Tak nepomohlo, ale vyresil jsem to. Bylo to misto, kde se zobrazuje reklama ale skryval ji ad block. Uz jsem jej na serialzone vypnul at z toho alespon neco malo mate.
Fruiko napsal(a):
Plánuje. Při neschválení mám v plánu i notifikaci.
Bezva.
Napadly me dalsi dve veci na zlepseni. V mobilni verzi tady na foru mi chybi moznost u delsich diskuzi (treba tady) preskocit rovnou na posledni stranku, mam tu jen moznosti predchozi a nasledujici. Mozna jsem jen slepy. A druha vec - slo by nejak udelat, abych po pouziti vyhledani ve vysledcich vyhledavani mezi serialy videl, ktere jsem uz hodnotil? Abychom si rozumeli - dam vyhledat napriklad slovo trabant. Najde mi to tri serialy s trabanty. Vedle nazvu vidim sedive kolecko s procenty hodnoceni. Neslo by treba, aby u serialu ktery jsem uz ohodnotil bylo sedive kolecko treba zelene nebo jinak zvyraznene? Diky
honzzicek napsal(a):
Napadly me dalsi dve veci na zlepseni. V mobilni verzi tady na foru mi chybi moznost u delsich diskuzi (treba tady) preskocit rovnou na posledni stranku, mam tu jen moznosti predchozi a nasledujici. Mozna jsem jen slepy. A druha vec - slo by nejak udelat, abych po pouziti vyhledani ve vysledcich vyhledavani mezi serialy videl, ktere jsem uz hodnotil? Abychom si rozumeli - dam vyhledat napriklad slovo trabant. Najde mi to tri serialy s trabanty. Vedle nazvu vidim sedive kolecko s procenty hodnoceni. Neslo by treba, aby u serialu ktery jsem uz ohodnotil bylo sedive kolecko treba zelene nebo jinak zvyraznene? Diky
To by asi oboje šlo.