Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
22. 2. 2020 / 10:17:03 (před 4 roky)
on
honzzicek napsal(a):

Tak nepomohlo, ale vyresil jsem to. Bylo to misto, kde se zobrazuje reklama ale skryval ji ad block. Uz jsem jej na serialzone vypnul at z toho alespon neco malo mate.

Moc děkujeme!

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
22. 2. 2020 / 11:34:47 (před 4 roky)
off

Je někde nastavení notifikací? Včera jsem okomentoval příspěvek o Šibenici a od té doby mi chodí notifikace na každý nový komentář, i když mě v nich nikdo neoznačil. V nastavení jsem našel akorát vypnutí notifikace právě při označení. Takhle mi to akorát zbytečně zahlcuje notifikace.

proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
22. 2. 2020 / 13:45:39 (před 4 roky)
off
honzzicek napsal(a):

Napadly me dalsi dve veci na zlepseni. V mobilni verzi tady na foru mi chybi moznost u delsich diskuzi (treba tady) preskocit rovnou na posledni stranku, mam tu jen moznosti predchozi a nasledujici. Mozna jsem jen slepy. A druha vec - slo by nejak udelat, abych po pouziti vyhledani ve vysledcich vyhledavani mezi serialy videl, ktere jsem uz hodnotil? Abychom si rozumeli - dam vyhledat napriklad slovo trabant. Najde mi to tri serialy s trabanty. Vedle nazvu vidim sedive kolecko s procenty hodnoceni. Neslo by treba, aby u serialu ktery jsem uz ohodnotil bylo sedive kolecko treba zelene nebo jinak zvyraznene? Diky

Toto bych také ocenila (zvýraznění u zhodnocených seriálů), takhle musím ty jednotlivé seriály rozkliknout, abych zjistila, zda jsem je viděla či ne.

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 2. 2020 / 13:47:20
Fruiko
22. 2. 2020 / 14:23:19 (před 4 roky)
on
Miro_CZ napsal(a):

Je někde nastavení notifikací? Včera jsem okomentoval příspěvek o Šibenici a od té doby mi chodí notifikace na každý nový komentář, i když mě v nich nikdo neoznačil. V nastavení jsem našel akorát vypnutí notifikace právě při označení. Takhle mi to akorát zbytečně zahlcuje notifikace.

Přidal jsem.

Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
22. 2. 2020 / 23:23:20 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Přidal jsem.

Děkuji za rychlost!

Fruiko
22. 2. 2020 / 23:24:13 (před 4 roky)
on
Miro_CZ napsal(a):

Děkuji za rychlost!

Kdyby nefungovalo, tak se ozvi.

honzzicek
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 2. 2020 / 03:57:24 (před 4 roky)
off

Mel bych dalsi navrh, protoze ted jsem chvilku tapal jak to vubec funguje. Kdyz jsem na strance serialu a chci si jej pridat do oblibenych/zamilovanych/sledovanych/ignorovanych, tak kliknu na prislusnou ikonku, ktera ma jako deaktivovana modrou barvu. Barva se zmeni na sedivou (ikonka aktivovana). Tohle me matlo, mel bych za to, ze sediva barva = deaktivace. Neslo by sedivou nahradit treba zase tou zelenou? Myslim ze pro vsechny by to bylo jasnejsi.

Phantom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
23. 2. 2020 / 12:17:01 (před 4 roky)
off
honzzicek napsal(a):

Mel bych dalsi navrh, protoze ted jsem chvilku tapal jak to vubec funguje. Kdyz jsem na strance serialu a chci si jej pridat do oblibenych/zamilovanych/sledovanych/ignorovanych, tak kliknu na prislusnou ikonku, ktera ma jako deaktivovana modrou barvu. Barva se zmeni na sedivou (ikonka aktivovana). Tohle me matlo, mel bych za to, ze sediva barva = deaktivace. Neslo by sedivou nahradit treba zase tou zelenou? Myslim ze pro vsechny by to bylo jasnejsi.

Taky se přimlouvám, za současného stavu mě taky mate. Nikdy nedokážu poznat na první pohled, jestli seriál mám ve chci vidět či ne.

honzzicek
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 2. 2020 / 14:40:29 (před 4 roky)
off
Phantom napsal(a):

Taky se přimlouvám, za současného stavu mě taky mate. Nikdy nedokážu poznat na první pohled, jestli seriál mám ve chci vidět či ne.

V PC verzi se ti po najetí objeví bublina s popiskem jsem zjistil, to by ještě bylo fajn, ale v mobilní verzi právě nemáme šanci no :)

Phantom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
23. 2. 2020 / 19:31:08 (před 4 roky)
off
honzzicek napsal(a):

V PC verzi se ti po najetí objeví bublina s popiskem jsem zjistil, to by ještě bylo fajn, ale v mobilní verzi právě nemáme šanci no :)

Taky jsem zjistil:) ale radši bych, abych mrknul a viděl, ale teď mě to akorát vždycky zmate :D