Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
23. 2. 2020 / 19:34:10 (před 4 roky)
off
honzzicek napsal(a):

V PC verzi se ti po najetí objeví bublina s popiskem jsem zjistil, to by ještě bylo fajn, ale v mobilní verzi právě nemáme šanci no :)

Už jsem se přimlouval u grafika, tak snad něco vymyslí.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
hudy536
Redaktor | Cool level: 145 | Victoria Grayson
24. 2. 2020 / 07:23:59 (před 4 roky)
off

Prosím, nešlo by u obsahů epizod udělat to, aby byl spoilerový obsah zase schovaný v roletce a vyjížděl až na kliknutí?
Nevím, jak moc je to složité a pracné, ale já mám třeba obrovské periferní vidění (jsem rozhodčí volejbalu, tak musím) a ať chci nebo nechci, prostě minimálně část toho obsahu vidím :D.
Ale jestli to tady nejde, tak pochopím. Díky moc.

hudy
pRo.lama
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
24. 2. 2020 / 07:46:00 (před 4 roky)
off

Ach jo. Nič nie je lepšie ako nahrdiť plne funkčnú stránku, za niečo čo je úplne mimo.

Watchlist totálne nefunguje. Po každom kliknutí na Watchlist musím nastavovať zoradenie znova a znova. Po odkliknutí, že som videl epizódu, sa daný seriál nezaradí na svoje miesto, ale niekde úplne náhodne. Takže znova musím zoradiť dle alebo F5. Totálne nefunkčné.

Neexistuje nejaký odkaz na starý web.

Fruiko
24. 2. 2020 / 10:22:37 (před 4 roky)
off
pRo.lama napsal(a):

Neexistuje nejaký odkaz na starý web.

Neexistuje.

pRo.lama napsal(a):

Watchlist totálne nefunguje. Po každom kliknutí na Watchlist musím nastavovať zoradenie znova a znova. Po odkliknutí, že som videl epizódu, sa daný seriál nezaradí na svoje miesto, ale niekde úplne náhodne. Takže znova musím zoradiť dle alebo F5. Totálne nefunkčné.

TOhle bych potřeboval vysvětlit. Vadí ti, že po odkliknutí se to nepřeřadí podle data znova? Ale to nedělala ani stará verze. Nebo tam máš nějakou chybu a prostě se to po odkliknutí rozbije? Bych potřeboval dospecifikovat, případně screenshot.

pRo.lama
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
25. 2. 2020 / 18:43:16 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Neexistuje.

TOhle bych potřeboval vysvětlit. Vadí ti, že po odkliknutí se to nepřeřadí podle data znova? Ale to nedělala ani stará verze. Nebo tam máš nějakou chybu a prostě se to po odkliknutí rozbije? Bych potřeboval dospecifikovat, případně screenshot.

Keď kliknem na ikonu, že som videl danú epizódu, tak sa nová epizóda od daného seriálu zaradí do zoznamu nie podľa dátumu novej epizódy, ale úplne náhodne. Takže človek musí dať zoradiť podľa dátumu. To je jeden prípad.

Druhý prípad je, že stránka si nepamätá, nastavenie zoradenia. Predchádzajúca verzia fungovala bez problémov. Iba som odklikával epizódy čo som videl. Nič viac.

Takto to má zakaždým rozhodené, keď kliknem na Watchlist.

Editováno: 2x | Naposledy: 25. 2. 2020 / 18:46:25
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 2. 2020 / 19:06:16 (před 4 roky)
on
pRo.lama napsal(a):

Keď kliknem na ikonu, že som videl danú epizódu, tak sa nová epizóda od daného seriálu zaradí do zoznamu nie podľa dátumu novej epizódy, ale úplne náhodne. Takže človek musí dať zoradiť podľa dátumu. To je jeden prípad.

Druhý prípad je, že stránka si nepamätá, nastavenie zoradenia. Predchádzajúca verzia fungovala bez problémov. Iba som odklikával epizódy čo som videl. Nič viac.

Takto to má zakaždým rozhodené, keď kliknem na Watchlist.

Mno máš to abecedně. Máš v nastavení nastavené primární řazení podle data?

honzzicek
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
28. 2. 2020 / 04:48:41 (před 4 roky)
off

Mensi chybka v mobilni verzi - v seznamu trofeji, at mojich nebo cizich, je popis, co se nevejde na displej mobilu usekly a neda se zjistit, co to je presne za hezkou trofej.

frozennort11
VIP | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
28. 2. 2020 / 19:12:03 (před 4 roky)
off

Zdravim kedy budu opat spustene kredity a vypnutie tej najvacsej reklamy ktore mi zrovna skoncilo ?

Fruiko
29. 2. 2020 / 00:39:28 (před 4 roky)
off
frozennort11 napsal(a):

Zdravim kedy budu opat spustene kredity a vypnutie tej najvacsej reklamy ktore mi zrovna skoncilo ?

Těžko říct. Ale největší reklama jde teď vypnout skrz pozadí.

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
29. 2. 2020 / 07:53:14 (před 4 roky)
off

Dělám něco blbě nebo je to rozbitý? :-)