Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
_karel_ napsal(a):
Dělám něco blbě nebo je to rozbitý? :-)
Je to rozbitý. A nemůžu přijít na to proč.
Fruiko napsal(a):
Oki-doki. Neva, hlavně že se dá hrát. :)
_karel_ napsal(a):
Oki-doki. Neva, hlavně že se dá hrát. :)
Možná už vím. Uvidíme zase o půlnoci. Blbý je, že při ručním spuštění to fachá. Při auto ne.
Fruiko napsal(a):
Asi to také ještě nedává kredit za nejdelší řadu výher.
Ahoj, mám dotaz k Watchlistu. Sleduju ráda pořady tipu The Voice, American Idol atd. Zrovna u American Idol jsem se sledováním pořádně začala až teď. Odškrtla jsem si celou 17. řádu a seriál přidala do Watchlistu. Problém je, že se mi ve Watchlistu jako příští epizoda zobrazuje 1. díl 1. série. Nejde s tím něco udělat? Aby mi Watchlist začal 18. řadou? Díky!
Goldeenka napsal(a):
Ahoj, mám dotaz k Watchlistu. Sleduju ráda pořady tipu The Voice, American Idol atd. Zrovna u American Idol jsem se sledováním pořádně začala až teď. Odškrtla jsem si celou 17. řádu a seriál přidala do Watchlistu. Problém je, že se mi ve Watchlistu jako příští epizoda zobrazuje 1. díl 1. série. Nejde s tím něco udělat? Aby mi Watchlist začal 18. řadou? Díky!
Odškrtat předchozí jako ignorované.
Fruiko napsal(a):
Odškrtat předchozí jako ignorované.
Díky! Jen se chci ještě zeptat - než začnu po jednom odškrtávat jednotlivé epizody jako ignorované, jde to i rychleji? Třeba odškrtat celou sérii najednou? Možnost ignorovat epizodu vidím jen u jednotlivých epizod, tak se chci ujistit, že nejsem slepá.
Goldeenka napsal(a):
Díky! Jen se chci ještě zeptat - než začnu po jednom odškrtávat jednotlivé epizody jako ignorované, jde to i rychleji? Třeba odškrtat celou sérii najednou? Možnost ignorovat epizodu vidím jen u jednotlivých epizod, tak se chci ujistit, že nejsem slepá.
Jj bohužel to je jen u epizod. Se zase tak často nepoužívá. Když vydržíš přes víkend, tak to v pondělí nějak zakomponuji do toho hromadného.
Fruiko napsal(a):
Jj bohužel to je jen u epizod. Se zase tak často nepoužívá. Když vydržíš přes víkend, tak to v pondělí nějak zakomponuji do toho hromadného.
Super, určitě vydržím. Díky!
Kvůli 2 nastaveno sledovat některé lidi, které dělají titulky, ale na Timeline se mi zobrazují příspěvky jen od některých lidí i když vím, že i jiní příspěvek napsali. Kontrolovala jsem to a nastaveno sledování mám, ale po napsání titulků se mi v Timeline nezobrazilo upozornění.