Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
bettyragy napsal(a):
Kvůli 2 nastaveno sledovat některé lidi, které dělají titulky, ale na Timeline se mi zobrazují příspěvky jen od některých lidí i když vím, že i jiní příspěvek napsali. Kontrolovala jsem to a nastaveno sledování mám, ale po napsání titulků se mi v Timeline nezobrazilo upozornění.
Pokud dávali informace do fóra, tak se ti to na Timeline nezobrazí. Jen pokud by dávali info o titulcích i k sobě na Timeline, tak se to ukáže všem, kdo je sledují.
Jak jsem zjistil tak už asi nejde do KODI stahovat titulky z této stránky,nebo se snad pletu?
MacRieder napsal(a):
Jak jsem zjistil tak už asi nejde do KODI stahovat titulky z této stránky,nebo se snad pletu?
Titulky nejsou, tak to asi KODI nevyčaruje odnikud.
Fruiko napsal(a):
Pokud vím tak Titulky.com,Open Subtitles.com,Podnapisy,vše zatím funguje a ne,že ne.I v KODI..
MacRieder napsal(a):
Pokud vím tak Titulky.com,Open Subtitles.com,Podnapisy,vše zatím funguje a ne,že ne.I v KODI..
Nejsou tu titulky ;) tak je odsud nenatáhne nikdo, ani KODI :)
Fruiko napsal(a):
Já reagoval pouze na tuto hlášku,stačí si ji pořádně přečíst:-(
MacRieder napsal(a):
Já reagoval pouze na tuto hlášku,stačí si ji pořádně přečíst:-(
Ano, stačí si ji skutečně pořádně přečíst. Fruiko totiž myslel, že tu titulky nejsou, takže je tady ze Serialzone asi KODI odnikud nevyčaruje.
Možná jsem jen slepá, ale kde je teď takové to tlačítko na "chci doplnit seriál?"
Marťa napsal(a):
Možná jsem jen slepá, ale kde je teď takové to tlačítko na "chci doplnit seriál?"
Zatím nemáme, ale na funkci se pracuje. Prozatím je k tomu určená diskuze.