Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

NikyT
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
3. 2. 2020 / 15:42:20 (před 4 roky)
off

V první chvíli jsem se lekla, že jsem vlezla na jiné stránky.

Na vzhled si zvyknu, dokonce se mi i docela líbí. Jediné co mi trošku vadí je verze pro mobil. Nikde jsem si nevšimla, že by se to řešilo, ale už jsem v tom ztratila přehled, pokud to už někdo psal tak se omlouvám.

Serialzone navštěvuji prakticky jen z mobilu a byla jsem zvyklá na klasickou verzi pro počítač. Jasně já chápu, že jste verzi pro mobil dělali schválně, ale jen se ptám jestli se dá někde přepnout na klasickou verzi pro počítač, protože pokud mi na mobilu funguje klasická verze tak mobilní nepoužívám, nemám je ráda, vlastně je nesnáším. Já jsem to nikde nenašla a tak mám v prohlížeči zaškrtnuté zobrazování verzí pro počítač (kdyby mi to chtěl náhodou někdo poradit). Jde mi o to, že jsou stránky, které naopak ve verzi pro mobil používat musim, jinak nefungují správně, takže teď pořád měním nastavení zobrazení stránky podle toho kam zrovna jdu. Bohužel mi nejde nastavit v prohlížeči, aby se v mobilní verzi zobrazovaly jen některé. Buď všechno nebo nic.

Takže bych jen chtěla vědět jestli to jde vypnout, protože jsem to opravdu nikde nenašla a hledala jsem to několikrát. Pokud nejde nevadí, chápu, že jsem asi jediná takhle pošahaná.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
3. 2. 2020 / 15:44:45 (před 4 roky)
off
NikyT napsal(a):

V první chvíli jsem se lekla, že jsem vlezla na jiné stránky.

Na vzhled si zvyknu, dokonce se mi i docela líbí. Jediné co mi trošku vadí je verze pro mobil. Nikde jsem si nevšimla, že by se to řešilo, ale už jsem v tom ztratila přehled, pokud to už někdo psal tak se omlouvám.

Serialzone navštěvuji prakticky jen z mobilu a byla jsem zvyklá na klasickou verzi pro počítač. Jasně já chápu, že jste verzi pro mobil dělali schválně, ale jen se ptám jestli se dá někde přepnout na klasickou verzi pro počítač, protože pokud mi na mobilu funguje klasická verze tak mobilní nepoužívám, nemám je ráda, vlastně je nesnáším. Já jsem to nikde nenašla a tak mám v prohlížeči zaškrtnuté zobrazování verzí pro počítač (kdyby mi to chtěl náhodou někdo poradit). Jde mi o to, že jsou stránky, které naopak ve verzi pro mobil používat musim, jinak nefungují správně, takže teď pořád měním nastavení zobrazení stránky podle toho kam zrovna jdu. Bohužel mi nejde nastavit v prohlížeči, aby se v mobilní verzi zobrazovaly jen některé. Buď všechno nebo nic.

Takže bych jen chtěla vědět jestli to jde vypnout, protože jsem to opravdu nikde nenašla a hledala jsem to několikrát. Pokud nejde nevadí, chápu, že jsem asi jediná takhle pošahaná.

Ahoj, stránky jsou responzivní, takže se přizpůsobí zařízení podle rozlišení. Není na co přepnout, je to pořád jedna verze stránek. Jen podle toho, jaké má zařízení rozlišení, se některé věci zobrazují trochu jinak, aby se vše vešlo, případně se ukázalo maximum toho, co je nejdůležitější.

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
frozennort11
VIP | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
3. 2. 2020 / 16:23:28 (před 4 roky)
off

zdravim bude v nejnovejsi serialy rozkliknutie ako bolo na starej verzii ze ich bolo vidiet viacej najnovsich pridanych serialoch?

hanee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
3. 2. 2020 / 16:49:26 (před 4 roky)
off
NikyT napsal(a):

...

V prohlížeči si můžeš stránku nastavit pro Stránky pro počítač. V mém mobilu v Chrome jsou to na záložce/kartě vpravo nahoře tři tečky.

Nejlepší film je seriál.
Romaine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
3. 2. 2020 / 17:03:51 (před 4 roky)
off

Stránka pěkná, ale ten nekompaktní watchlist mě teda vadí :-( Dřív jsem měla x seriálů hned bez scrolování a větší přehled a teď jako 4, protože "je potřeba" velká fotka seriálu :-/

Silkwe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
3. 2. 2020 / 17:09:55 (před 4 roky)
off

Už jsem to psala v původním vláknu pod článkem, ale tam to asi zapadlo, tak vypichnu to nejdůležitější.

1. Pokud je příspěvek do diskuze delší, tak v mobilní verzi překáží pri editaci ta modrá lišta s Hlavním menu, která text zbytečně překrývá. (Nevím jak to napsat jednodušeji, ale prostě bylo by fajn, kdyby ta lišta byla skrytá a dala se treba zobrazit tlačítkem. Alespoň by žrala méně místa).

2. V mobilní verzi watchlistu chybí názvy epizod, jsou tam jen čísla. Radši názvy než mega předimenzovani smajlíci. (o těch si myslim, že vypadají jak pro mateřskou školku, původní tlačítka líbilo/nelibilo/videno se mi zamlouvaly mnohem víc a klikat se na ně v pohodě dalo i na mobilu)

Naděje umírá předposlední - poslední zemře černý humor, ale toho mám dostatek.
Ivka22
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
3. 2. 2020 / 18:51:57 (před 4 roky)
off

- Změna mě nijak nenadchla - nicméně chápu, že i z technických důvodů nejde setrávat na místě...
- Titulky mě mrzí velmi, některé jinde najít nejde, hlavně starší epizody, to mě mrzí hodně... ty své tedy nahraju jinam a budu doufat, že potíže brzo vyřešíte.
- Jak přidám děj epizody?
- Nijak nereaguje tlačítko "Nahlásit nefunkční" - video pod epizodou (konkrétně Blue Bloods 3x21)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
3. 2. 2020 / 18:54:52 (před 4 roky)
off
Ivka22 napsal(a):

- Změna mě nijak nenadchla - nicméně chápu, že i z technických důvodů nejde setrávat na místě...
- Titulky mě mrzí velmi, některé jinde najít nejde, hlavně starší epizody, to mě mrzí hodně... ty své tedy nahraju jinam a budu doufat, že potíže brzo vyřešíte.
- Jak přidám děj epizody?
- Nijak nereaguje tlačítko "Nahlásit nefunkční" - video pod epizodou (konkrétně Blue Bloods 3x21)

Epizody zatím nejdou, ale má to vysokou prioritu.

Mělo by vyskočit něco jako nahlášeno. Každopádně v redakčním systému to vidím ke kontrole.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
3. 2. 2020 / 18:58:45 (před 4 roky)
off
Ivka22 napsal(a):

A nechceš se přidat k mé iniciativě?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Magdalyaly70
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
3. 2. 2020 / 19:03:28 (před 4 roky)
off

Jsem tak trochu konzerva, tak oplakávám vzhled staré verze :D ... nicméně, zvyknout se dá na vše, když to bude mít svá funkční pozitiva ... ALE, ta bílá ... ta bílá ... začínám z ní bejt světloplachá a obzvláště kalendář mi doslova vypaluje oční důlky, snad si budu muset na serialzone nasazovat černý brojle :D ... ale vážně, možná by bylo fajn, kdyby se dala měnit barva webu a nebo se bílá stala méně bílou B)
Každopádně čest Vaší práci a úsilí ;)