Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 3. 2020 / 11:57:13 (před 4 roky)
off
Blázen z Jericha napsal(a):

Včera přibyly nové trofeje a dnes už jsou pryč. Co se stalo?

Nějaký konkrétní? My nic nedělali.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
25. 3. 2020 / 19:10:07 (před 4 roky)
off

Už si nepamatuju. Bylo tam něco na právnické a superhrdinské seriály.

ČSFD.cz je odpad
Fruiko
25. 3. 2020 / 20:14:45 (před 4 roky)
off
Blázen z Jericha napsal(a):

Už si nepamatuju. Bylo tam něco na právnické a superhrdinské seriály.

Divné. Zkusím vyzkoumat.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
28. 3. 2020 / 00:52:35 (před 4 roky)
on

Btw, Fruiko, jak je to s cool levely ;)? Pořád se počítají ;)? A jestli ano, šlo by zase někde udělat bar jak je člověk daleko od dalšího levelu? Na staré verzi to bylo a teď mi to tu docela chybí :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Fruiko
28. 3. 2020 / 07:42:40 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Btw, Fruiko, jak je to s cool levely ;)? Pořád se počítají ;)? A jestli ano, šlo by zase někde udělat bar jak je člověk daleko od dalšího levelu? Na staré verzi to bylo a teď mi to tu docela chybí :-).

Počítají. Aktuálně jsme zaseknutí u Dark verze, takže tohle může být další v pořadí.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
28. 3. 2020 / 13:56:16 (před 4 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Počítají. Aktuálně jsme zaseknutí u Dark verze, takže tohle může být další v pořadí.

Tak to jsem ráda, že se snad nezaseknu na té Debře :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 4. 2020 / 11:37:40 (před 4 roky)
off

Zdravím, mám 2 otázky súvisiace s novou verziou webu.

1. Toto je len taky detail, ale v starej verzii som si na profile vedel pozriet medzi hodnotenými seriálmi aj taku malú štatistiku o tom, koľko seriálov mam hodnotených na jednotlivých staniciach alebo tak nejak. Je možné to zistiť aj niekde v novej verzii? Alebo tato možnosť zanikla so starou verziou?

2. Ked čítam timeline na mobile, tak nevidim celý príspevok. Je chyba niekde u mna v nejakom nastavení mobilného prehliadača alebo sa s tym stretol este niekto? Jednoducho šírka prispevku je akoby väčšia ako šírka displeja.

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 4. 2020 / 11:38:01
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 4. 2020 / 11:46:21 (před 4 roky)
on
ShedStories napsal(a):

1. Toto je len taky detail, ale v starej verzii som si na profile vedel pozriet medzi hodnotenými seriálmi aj taku malú štatistiku o tom, koľko seriálov mam hodnotených na jednotlivých staniciach alebo tak nejak. Je možné to zistiť aj niekde v novej verzii? Alebo tato možnosť zanikla so starou verziou?

2. Ked čítam timeline na mobile, tak nevidim celý príspevok. Je chyba niekde u mna v nejakom nastavení mobilného prehliadača alebo sa s tym stretol este niekto? Jednoducho šírka prispevku je akoby väčšia ako šírka displeja.

1. zatím není, ale bude (snad brzy)

2. taky mi to dělá, rozbíjí to příspěvky obsahující twitter/instagram, otázka pro megawir

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
1. 4. 2020 / 11:52:38 (před 4 roky)
off
ShedStories napsal(a):

k bodu 2 potřebuju screenshot (potřebuju identifikovat příspěvek, co to dělá), u mě to je OK, u Fruika taky (já android, on ios) ;)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 4. 2020 / 13:34:14 (před 4 roky)
off

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless