Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Blázen z Jericha napsal(a):
Včera přibyly nové trofeje a dnes už jsou pryč. Co se stalo?
Nějaký konkrétní? My nic nedělali.
Už si nepamatuju. Bylo tam něco na právnické a superhrdinské seriály.
Blázen z Jericha napsal(a):
Už si nepamatuju. Bylo tam něco na právnické a superhrdinské seriály.
Divné. Zkusím vyzkoumat.
Btw, Fruiko, jak je to s cool levely ;)? Pořád se počítají ;)? A jestli ano, šlo by zase někde udělat bar jak je člověk daleko od dalšího levelu? Na staré verzi to bylo a teď mi to tu docela chybí :-).
andromache napsal(a):
Btw, Fruiko, jak je to s cool levely ;)? Pořád se počítají ;)? A jestli ano, šlo by zase někde udělat bar jak je člověk daleko od dalšího levelu? Na staré verzi to bylo a teď mi to tu docela chybí :-).
Počítají. Aktuálně jsme zaseknutí u Dark verze, takže tohle může být další v pořadí.
Fruiko napsal(a):
Počítají. Aktuálně jsme zaseknutí u Dark verze, takže tohle může být další v pořadí.
Tak to jsem ráda, že se snad nezaseknu na té Debře :D.
Zdravím, mám 2 otázky súvisiace s novou verziou webu.
1. Toto je len taky detail, ale v starej verzii som si na profile vedel pozriet medzi hodnotenými seriálmi aj taku malú štatistiku o tom, koľko seriálov mam hodnotených na jednotlivých staniciach alebo tak nejak. Je možné to zistiť aj niekde v novej verzii? Alebo tato možnosť zanikla so starou verziou?
2. Ked čítam timeline na mobile, tak nevidim celý príspevok. Je chyba niekde u mna v nejakom nastavení mobilného prehliadača alebo sa s tym stretol este niekto? Jednoducho šírka prispevku je akoby väčšia ako šírka displeja.
ShedStories napsal(a):
1. Toto je len taky detail, ale v starej verzii som si na profile vedel pozriet medzi hodnotenými seriálmi aj taku malú štatistiku o tom, koľko seriálov mam hodnotených na jednotlivých staniciach alebo tak nejak. Je možné to zistiť aj niekde v novej verzii? Alebo tato možnosť zanikla so starou verziou?
2. Ked čítam timeline na mobile, tak nevidim celý príspevok. Je chyba niekde u mna v nejakom nastavení mobilného prehliadača alebo sa s tym stretol este niekto? Jednoducho šírka prispevku je akoby väčšia ako šírka displeja.
1. zatím není, ale bude (snad brzy)
2. taky mi to dělá, rozbíjí to příspěvky obsahující twitter/instagram, otázka pro megawir
ShedStories napsal(a):
k bodu 2 potřebuju screenshot (potřebuju identifikovat příspěvek, co to dělá), u mě to je OK, u Fruika taky (já android, on ios) ;)